Skal jeres initiativ også op på det store lærred?

Video-workshops for frivillige i september

Så er det nu I har chancen! Vi gentager nemlig – på opfordring – successen fra sidste år, hvor en række lokale foreninger, grupper og klubber lærte at optage og redigere film om deres frivillige initiativer og aktiviteter.

Det eneste det kræver er lysten til at kaste sig ud i det, en smartphone, og at du/I kan deltage i tre video-workshops i løbet af september. 

Vi har allieret os med Rune Michelsen, som også underviste sidste år, og han vil guide alle sikkert gennem tekniske udfordringer og give gode fif til historiefortællingen – teknisk ekspertviden er på ingen måde et krav!

Som sidste år viser vi filmene på storskærm Frivillig Fredag d. 27. september på biblioteket i Lyngby. Efterfølgende kan filmene frit bruges, som I har lyst. Måske som blikfang på de sociale medier, jeres hjemmeside eller som et internt værktøj, fx til brug når nye frivillige starter. Mulighederne er mange, og I vælger selv den vinkel, som passer til jeres formål.

Forløbet strækker sig over tre workshops, og det er vigtigt, at I kan alle dage, og har mulighed for at arbejde med jeres film mellem de tre workshops. De tre dage I skal sætte ved kryds er:

  • 4. september kl. 17-20
  • 14. september kl. 10-16
  • 24. september kl. 17-20

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser på forløbet, og hver forening kan deltage med ca. 1-2 frivillige.

Tilmelding er først til mølle, men foreninger/grupper, som ikke deltog i enten film- eller fotoforløbet i 2018, har fortrinsret.

Tilmelding senest d. 18. august via NemTilmeld.