De mange IRONMAN aktiviteter, der begynder fra på onsdag med tæt ved 10.000 deltagere, heraf godt 3.000 til 10 års udgaven af KMD IRONMAN Copenhagen, og 200.000 tilskuer, kommer til at præg på trafikken i store dele af hovedstadsregionen. Blandt andet dele af Lyngbymotorvejen, dele af Indre by (København), strandvejen og mange andre veje i regionen vil helt eller delvist spærres i perioden.

KMD IRONMAN Copenhagen på søndag er ugens store IRONMAN højdepunkt, men allerede fra på onsdag afholdes de første aktiviteter der samler i alt godt 10.000 deltagere og 200.000 tilskuere og det vil man kunne mærkes:

“Med alle aktiviteterne i IRONMAN-ugen er det en af af verdens største triatlonbegivenhed der rulles ud. Ikke bare er KMD IRONMAN Copenhagen en af verdens største IRONMAN race på den ikoniske distance. I dagene op til afvikles Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4 med tusindevis af deltagere og en lang række øvrige motionsaktiviteter. Det vil påvirke trafikken og vi håber derfor på lidt ekstra tålmodighed og forståelse blandt de øvrige trafikanter, selvom vi sammen med de involverede kommuner har gjort alt vi kan for at gøre det så smidigt som muligt” siger Mads Meincke, direktør for IRONMAN Danmark.

Få hjælp via interaktivt kort

Det er særligt Amager, Indreby, Østerbro, Lyngby, Hellerup og flere kommuner nord for København der påvirkes. For mere præcis information kan man orienterer sig via et interaktivtkort, der viser hvor ruterne løber og hvor der er bemandede overgange mv. kortet findes HER

Fakta:

IRONMAN-Ugen i København er en af verdens største triatlonbegivenheder.

Næsten 10.000 deltagere fra mere end 50 nationer kommer for at være med i de mange svømme-, løbe- og cykleaktiviteter.

KMD IRONMAN Copenhagen på udholdenhedsportens mest ikoniske distance 3,8km svømning, 180km cykling og 42,2km løb er ugens højdepunkt med godt 3.000 deltagere og 150.000-200.000 tilskuere.

Den 15 og 16 august afholdes desuden Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4 i og omkring Amager Strandpark – dette vil også medfører mange trafikale ændringer i området allerede fra torsdag – læs mere om det HER

Kontaktinformation
Mads Meincke, direktør IRONMAN Danmark, tlf. 31 65 93 63