Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/07/01-2019/07/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Navigationsanlæg og rat stjålet

Gentofte/Virum: Fra en BMW, som holdt parkeret på Sponnecksvej, er der mellem søndag klokken 15.10 og mandag klokken 12.00 stjålet et navigationsanlæg og et rat. Navigationsanlægget blev også stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Fuglsanggårds Allé i Virum. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 14.15. I begge tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilerne.

Stjal tøj i Magasin

Kgs. Lyngby: To 15-årige unge mænd fra henholdsvis Roskilde og Birkerød blev søndag eftermiddag klokken 16.23 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet noget tøj.

Snarrådig borger slukkede ild

Virum: En snarrådig 52-årig mand fra Virum slukkede torsdag aften klokken 21.47 en mindre brand. Den 52-årige opdagede, at der var ild i noget plastik ved nogle cykler, der stod ved en bygning i Lavendelhaven og fik slukket ilden med en pude, hvorefter han kontaktede politiet.

Navigationsanlæg stjålet

Virum: Fra en BMW er der mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 09.20 stjålet et navigationsanlæg.

Rat, navigation og klimaanlæg stjålet

Virum: En tyv har klokken 02.00 natten til mandag stjålet et rat samt nogle småmønter fra en BMW, som holdt parkeret på Arnevej. Også en BMW, som var parkeret på Virumbakken, har været udsat for tyveri. Det er sket mellem klokken 22.00 mandag og 07.45 tirsdag. Her har tyven stjålet navigationssystem, radio og klimaanlæg.

Stjal mobiltelefon fra frisørkunde

Kgs. Lyngby: To mænd stjal tirsdag mellem klokken 17.10 og 17.15 en mobiltelefon fra en kunde i frisørsalonen Fashion Hair på Lyngby Hovedgade. Her kom de to mænd ind og talte med kunden, en 64-årig kvinde fra Søborg, på et sprog, hun ikke forstod. Kvinden havde sin mobiltelefon liggende på nogle ugeblade foran sig, og i den forvirring, der opstod, mens kvinden og frisøren forsøgte at forklare mændene, at de ikke kunne blive barberet i salonen, blev mobiltelefonen stjålet. De to mænd beskrives som østeuropæiske, 30-40 år, ubarberede og iført lange bukser.

Taske med pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Renault Megane, som holdt parkeret på Stades Krog, er der mellem klokken 16.30 og 19.30 stjålet en taske, der blandt andet indeholdt en bærbar pc.

Mand viste hardball-pistol i tog

Kgs. Lyngby: En 30-årig mand blev tirsdag aften sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden. Manden havde vist en pistol til en kvinde, der efterfølgende henvendte sig til togpersonalet, som også havde set pistolen. Flere patruljer kørte til Lyngby Station, hvor manden blev fundet og pistolen, der viste sig at være en hardball-pistol, blev sikret.

Færdselsuheld, Hellerup

På tilkørslen til Helsingørmotorvejen ud for Lyngbyvej påkørte en 25-årig mand fra Nakskov klokken 00.05 autoværnet og endte i den forbindelse i 1. vognbane på Helsingørmotorvejen. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade, men føreren af bilen blev alligevel kørt til tjek på hospitalet. I forbindelse med uheldet blev 1. og 2. vognbane på Helsingørmotorvejen afspærret i en kortere periode.

Del på de sociale medier