Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/05/31-2019/06/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrudstyv tabte sko

Kgs. Lyngby: En indbrudstyv blev mandag nat klokken 02.30 så overrasket over, at blive opdaget af en beboer i det hus på Læsøvej, som han var brudt ind i, at han tabte sin ene sko i flugten. Manden beskrives som fedladen, iført mørkt tøj og en enkelt sko. Indbruddet blev meldt til politiet mandag formiddag klokken 09.11.

Kastede vand fra bil

Kgs. Lyngby: En 21-årig mand og hans kæreste blev mandag aften klokken 23.04 ramt af vand, der blev kastet fra en forbikørende bil. Manden og hans kæreste stod på Jernbanepladsen, da en 20-årig kvinde kastede vand mod dem. Politiet fik kontakt til den 20-årige kvinde, som noget brødebetynget indrømmede, at hun i kådhed havde kastet vand ud af bilen og hen mod manden og hans kæreste. Hun blev venligt, men bestemt, vejledt om, hvordan man skal opføre sig mod andre.

Stjal mobiltelefon ud af hånden på mand

Kgs. Lyngby: En 48-årig mand fra Kgs. Lyngby fik torsdag morgen klokken 09.00 på Sorgenfrigårdsvej stjålet sin mobiltelefon, mens han talte i den. Her kom en ung mand løbende og hev telefonen ud af hånden på den 48-årige, hvorefter han forsvandt i retning mod Lyngby Stadion. Tyven beskrives som en mand på 20-25 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført sort hættetrøje med hætten over hovedet, sorte træningsbukser og hvide træningssko.

Tyveri fra varebiler, Virum

Onsdag formiddag indløb der to anmeldelser fra Virum, hvor to varebiler i løbet af natten var blevet brudt op, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra varebilerne. Bilerne holdt parkeret på Virumgade og Hummeltoften.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 13.36 blev et færdselsuheld i krydset Lagergårdsvej/Lyngbyvej anmeldt. En personbil ført af en 36-årig mand fra Virum kørende sydøst ad Lyngbyvej kørte angiveligt over for rødt ind i krydset Lagergårdsvej/Lyngbyvej. Dette medførte et sammensted med to andre personbiler, disse ført af henholdsvis en 30-årig mand fra København samt en 30-årig mand fra Ølstykke, der begge kørte ad Lagergårdsvej mod nordøst og svingede ind på Lyngbyvej. Der skete ved færdselsuheldet ingen personskade.

El-værktøj stjålet fra varebil

Virum: Fra en Opel Vivaro, der holdt parkeret på Frederiksdalsvej, er der mellem tirsdag klokken 06.00 og onsdag klokken 06.00 stjålet diverse el- og håndværktøj. Tyven har slået hul under bilens ene dørhåndtag for at skaffe sig adgang til bilen.

Klud under bil brød i brand

Kgs. Lyngby: En klud, som sad under en lastbil, brød tirsdag eftermiddag klokken 16.34 i brand, da lastbilen var på vej i nordgående retning ad Helsingør Motorvejen. Ingen kom til skade, og chaufføren fik hurtigt slukket ilden.

Stjal slik og tyggegummi

Kgs. Lyngby: En 27-årig udenlandsk mand blev klokken 12.45 mandag eftermiddag anholdt og sigtet for butikstyveri, idet han i Netto på Lyngbygårdsvej havde stjålet slik og tyggegummi.

Mand kontaktede pige

Kgs. Lyngby: En 11-årige pige blev søndag aften kontaktet af en mand, da hun kom cyklende ad Jægersborgvej. Manden var kørende i en lille grå bil og var kørt op på siden af pigen, hvor han hev op i sin bluse. Den 11-årige pige cyklede herefter væk fra stedet, så hurtigt, hun kunne. Hændelsen blev anmeldt til Nordsjællands Politi mandag eftermiddag klokken 15.32.

Lommetyv på spil

Kgs. Lyngby: En 92-årig mand fra Søborg fik mandag eftermiddag mellem klokken 13.25 og 13.35 stjålet sin tegnebog, da han gik op ad trappen ved Lyngby Station. Her lod en anden mand som om, at han ville hjælpe den 92-årige, men da de to var kommet op ad trappen, stak den “hjælpsomme” mand i løb fra stedet. Den 92-årige opdagede herefter, at hans tegnebog med kontanter og diverse betalingskort var blevet stjålet fra hans baglomme. Den formodede tyv beskrives som en mand. dansk af udseende, 40-50 år, 165-170 cm høj og kraftig af bygning. Hvid i huden med brunt, kort hår. Han talte dansk og var iført brun trøje og bukser.

Mand ville have pige med i bil

Kgs. Lyngby: En otte-årig pige blev søndag aften klokken 18.45 kontaktet af en mand i en bil, mens hun stod på Hollandsvej og var i færd med at binde sit snørebånd. Manden kørte op på siden af siden og spurgte først til pigens navn, hvorefter han forsøgte at få hende hen til bilen ved at sige, at der var noget, han gerne ville vise hende. Den otte-årige pige var snarrådig nok til at løbe sin vej, og da bilen i første omgang trillede efter hende, drejede pigen ned ad Blomstervænget, hvorefter mand kørte sin vej. Manden beskrives som havende mange dobbelthager, og han kørte i en hvid eller sølvfarvet bil med stof for de bageste vinduer.

Narkobilist standset

Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra København blev torsdag eftermiddag klokken 16.40 standset på Klampenborgvej og sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Bil brød i brand

Kgs. Lyngby: En 37-årig mand fra Græsted kunne torsdag aften klokken 18.29 konstatere, at der lugtede brændt i den bil, han kom kørende i på Helsingørmotorvejen og kort tid efter kom der røg ud fra bilens ventilation. Manden kørte derfor ind i nødsporet, hvor han alarmerede politi og brandvæsen, og umiddelbart herefter brød bilen i brand. Ingen kom til skade ved branden.