Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/06/07-2019/06/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk på busstoppested

Kgs. Lyngby: To drenge begik klokken 00.22 hærværk mod et busstoppested på Klampenborgvej, Her så et vidne de to smide en cykel mod busstoppestedet, hvorefter de forsvandt. Begge personer var iklædt mørkt tøj, den ene med noget hvid brodering ved skulderen.

Stjal vafler fra isbutik

Kgs. Lyngby: To unge drenge på 13 og 14 år fra Bagsværd og Lyngby stjal søndag klokken lidt over 07.00 en dåse vafler fra Paradis. Drenge var kommet ind i den ulåste butik og tog her dåsen med vafler, som de efterfølgende spiste.

Unge lavede uro

Kgs. Lyngby: En gruppe unge skabte klokken 00.07 natten til mandag noget uro på Circle K på Lyngbygårdsvej. Her kastede de unge med affald og vand og opførte sig truende overfor ekspedienten i forretningen.

Stjal tøj og smykke

Kgs. Lyngby: En 15-årig pige fra Greve blev torsdag aften klokken 18.37 sigtet for butikstyveri efter hun havde stjålet tøj i H&M samt et smykke i Glitter i Lyngby Storcenter.

Hærværk mod biler

Kgs. Lyngby: To biler, som holdt parkeret på Gadevangen, er tirsdag mellem klokken 08.30 og 12.00 blevet udsat for hærværk. Begge biler er blevet ridset langs siderne og den ene bil er tillige blevet ridset på motorhjelmen.

Indbrudstyv tabte sko

Kgs. Lyngby: En indbrudstyv blev mandag nat klokken 02.30 så overrasket over, at blive opdaget af en beboer i det hus på Læsøvej, som han var brudt ind i, at han tabte sin ene sko i flugten. Manden beskrives som fedladen, iført mørkt tøj og en enkelt sko. Indbruddet blev meldt til politiet mandag formiddag klokken 09.11.

Kastede vand fra bil

Kgs. Lyngby: En 21-årig mand og hans kæreste blev mandag aften klokken 23.04 ramt af vand, der blev kastet fra en forbikørende bil. Manden og hans kæreste stod på Jernbanepladsen, da en 20-årig kvinde kastede vand mod dem. Politiet fik kontakt til den 20-årige kvinde, som noget brødebetynget indrømmede, at hun i kådhed havde kastet vand ud af bilen og hen mod manden og hans kæreste. Hun blev venligt, men bestemt, vejledt om, hvordan man skal opføre sig mod andre.

Stjal mobiltelefon ud af hånden på mand

Kgs. Lyngby: En 48-årig mand fra Kgs. Lyngby fik torsdag morgen klokken 09.00 på Sorgenfrigårdsvej stjålet sin mobiltelefon, mens han talte i den. Her kom en ung mand løbende og hev telefonen ud af hånden på den 48-årige, hvorefter han forsvandt i retning mod Lyngby Stadion. Tyven beskrives som en mand på 20-25 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført sort hættetrøje med hætten over hovedet, sorte træningsbukser og hvide træningssko.