Hvis du er på boligjagt, har du sikkert allerede besøgt en stribe boligsider. Og der findes nemlig mange derude! Men hvis du er på boligjagt, hvilke er så egentlig de absolut bedste boligsider at bruge? Og hvilke er mest populære? Disse spørgsmål vil vi give dig vores bedste bud på i denne artikel. Læs med og bliv inspireret, så du kan finde din næste bolig på den bedste boligportal, der giver dig fleste muligheder – og som hjælper dig bedst muligt med hurtigt at finde det næste sted, du skal bo. Klik her, og læs mere!

1. Boligportal.dk

På førstepladsen finder vi en boligportal med et ret generisk og selvsigende navn: Boligportal. Det er en af Danmarks største boligportaler – og derved også en af Danmarks mest populære. Med enkelte udsving har portalen ofte mere end 7.500 ledige lejeboliger på sin platform; og mon ikke du blandt disse kan finde den lejebolig, der passer bedst til jer. Tillige har de en god kundeservice, som har åben fra klokken 9 om morgenen til klokken 21 om aftenen. De tilbyder lejeboliger i alle dele af landet, så uanset hvor du bor, kan du helt sikkert finde god hjælp ved at oprette dig på denne boligportal.

2. Lejebolig.dk

Den næste, jeg vil fremhæve, har igen et generisk og selvsigende navn: Lejebolig.dk. Faktisk har den ofte over 10.000 ledige lejeboliger til rådighed på sit website, hvorfor der er gode mulighede for, du finder noget, der passer til jeres behov og jeres boligjagt. Derfor kan du med fordel også kigge dig omkring på denne boligportal i din søgen efter et nyt sted at bo. Jeg er selv imponeret over deres store udvalg af imponerende mange boliger på tværs af Danmark. Tillige er siden nem og navigere rundt på, så du nemt kan finde frem til den lokalitet, du ønsker at bo på.

3. Akutbolig.dk

Den tredje, vi skal kigge på, hedder Akutbolig.dk. Og den henvender sig, som navnet indikerer, til dig med et mere umiddelbart og akut behov for en bolig – fx hvis din nuværende er blevet opsagt, du er flyttet væk fra vedkommende, du boede sammen med før, eller du skal arbejde et andet sted i landet om kort tid og derfor har behov for at flytte. Også her har de et pænt og stort udvalg. Med enkelte udsving har de typisk omtrent 5.000 ledige lejemål på deres portal, som du kan kigge nærmere på.

4. Findbolig.nu

Dette er en gratis portal, som også kan være et udmærket alternativ til dig, der er på jagt efter en ny bolig. Deres udvalg er ikke så omfattende som mange andre, men til gengæld er deres tjeneste gratis at bruge – og det er jo også en fordel i sig selv.

5. Boliga.dk

En fantastisk platform, som absolut også er i top. At den er på femtepladsen, betyder ikke, den er dårlig, men blot at konkurrencen er helt enorm hård. En meget veludviklet portal, der er intuitiv og indeholder en masse lejemål, ejendomme og byggegrunde, som du kan kigge nærmere på. Den er derfor helt sikkert også værd at kigge på, hvis du leder efter et nyt sted og bo.

Hvis du er på boligjagt, hvilke er så egentlig de absolut bedste boligsider at bruge? Pressefoto