Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/04/01-2019/04/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

Klokken 23.00 blev en 40-årig mandlig bilist fra Nærum standset på Helsingørmotorvejen ud for Lærkereden. Et narkometer afslørede, at han havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og det blev han derfor sigtet for.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds den 8.-9. april 2019

Tasketyveri, Lyngby

Klokken 10.37 blev det anmeldt, at en 57-årig kvinde aftenen forinden omkring klokken 19.00 havde fået stjålet sin taske i Lyngby Storcenter. Kvinden havde været på toilettet, og da hun kom ud fra båsen igen, var tasken, som havde ligget i en indkøbsvogn uden for båsen, væk.

Butikstyveri blev til røveri, Lyngby

Klokken 13.40 blev en butikstyv standset af en butiksdetektiv i Føtex. Butikstyven slog i den forbindelse ud efter butiksdetektiven, ligesom han også skubbede, og en patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor en 19-årig mand fra Brønshøj blev anholdt og sigtet for røveri.

Ukrudtsbrænder satte ild i hæk

Virum: En ukrudtsbrænder var tirsdag formiddag klokken 11.44 årsag til, at der gik ild i godt 20 meter hæk ved en parkeringsplads på Grønnevej. Brandvæsenet fik dog hurtigt slukket branden.

Hærværk på byggeplads

Kgs. Lyngby: Ukendte gerningsmænd har mellem torsdag klokken 16.00 i sidste uge og mandag klokken 05.30 begået hærværk ved at male graffiti på en skurvogn og en gravemaskine, der stod på en byggeplads på Trongårdsvej. Hærværket blev anmeldt tirsdag klokken 10.25.

Ruder knust

Kgs. Lyngby/Kokkedal: Klokken 04.30 natten til tirsdag blev en rude i en dør på førstesal i Engelsborghallen knust. Det fremgår ikke af anmeldelsen, om der var været personer inde i hallen. Også i Kokkedal blev en rude knust. Det skete klokken 04.02 og her var der tale om en rude til 7-Eleven på Kokkedal Station. Heller ikke her er der oplysninger om, hvorvidt der har været indstigning i forretningen.

Pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En bærbar pc blev mandag aften mellem klokken 17.00 og 21.00 stjålet fra en Hyundai i10, som holdt parkeret på Firskovvej. Tyven har knust den bageste siderude i bilens højre dør for at skaffe sig adgang.

Hjul stjålet fra personbil

Kgs. Lyngby: Fra en personbil på Lyngbygårdsvej blev hjulboltene på højre forhjul af en Volkswagen Lupo afmonteret mellem fredag klokken 15.30 og mandag klokken 07.05, hvorefter hjulet blev stjålet.

 

 

Knuste ruder på biler

Kgs. Lyngby: En mand knuste søndag aften forruderne på to biler, som stod parkeret på Lundtoftegårdsvej. Hærværket skete klokken 22.55 og manden, der beskrives som 25-30 år, 180-185 cm høj og muskuløs af bygning, iført grå hættetrøj, løb efterfølgende fra stedet i retning mod Lyngby centrum.

Indbrud i møbelforretning

Kgs. Lyngby: To mænd brød søndag aften klokken 22.25 ind i Ilva på Gammel Lundtoftevej. Et vidne har fortalt politiet, at han bemærkede en mand, der stod ved en mørkeblå varebil, formentlig en VW Transporter, hvorefter vidnet hørte et brag og en anden mand, som råbte. De to mænd blev herefter set slæbe møbler ind i bilen, inden den forlod stedet ad hovedgaden i sydøstligt retning.

Kvinde brød ind hos mand

Kgs. Lyngby: En 76-årig mand sad søndag klokken 12.15 i sin stue på Lundtoftevej, da han pludselig hørte larm fra gangen. Da han kom ud i gangen, opdagede han, at hoveddøren var blevet brudt op og de øvrige rum i lejligheden var blevet gennemrodet. I forbindelse med indbruddet blev der set en kvinde, der beskrives som 30 til 35 år, ca. 180 høj, lyshåret med rødlig farve. Hun var iført sort frakke og talte dansk med accent.