Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/03/04-2019/03/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte med narko og alkohol i blodet

Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra Skovlunde blev mandag aften klokken 21.45 standset, da han kom kørende ad Svenskevej. Han viste sig at være påvirket af både narkotika og alkohol, og på instrumentbrættet lå en mindre mængde kokain. Den 23-årige blev taget med på skadeskuen, hvor han fik taget en blodprøve for at fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Rat og navigation stjålet fra flere biler

Nordsjælland: Nordsjællands Politi har modtaget flere anmeldelser om tyverier fra biler. I Kgs. Lyngby er der stjålet rat, navigationssystem og midterkonsol fra en BMW, der holdt parkeret på Ved Hjortekæret. Tyveriet er sket mellem onsdag midnat i sidste uge og mandag klokken 07.30. I Farum er der mellem søndag klokken 16.30 og 06.10 stjålet rat, navigation samt forlygter fra en Mercedes, der holdt parkeret på Solbakken, og på Hillerødvejen i Fredensborg er der mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 07.15 stjålet rat og en navigationsskærm fra en BMW. I Frederiksværk blev der mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 07.00 stjålet forlygter, konsol og airbag fra en Mercedes, der holdt parkeret på Ahornvej. I Humlebæk forsøgte en ukendt gerningsmand at bryde ind i en Audi, som holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Det skete klokken 04.00 natten til mandag, hvor et vidne hørte en bilrude blive knust og efterfølgende så en person løbe væk fra bile n og køre fra stedet i en anden bil. Personen beskrives som udenlandsk af udseende, brun i huden, 40-50 år, 168-170 cm høj, kraftig af bygning, iført sort dunjakke samt en hættetrøje, hvor hætten var trukket op om hovedet.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 11. – 12. marts 2019

Søstre på butikstyveri

Kgs. Lyngby: To piger fra Nivå på henholdsvis 13 og 16 år blev søndag aften taget for butikstyveri i Magasin. Her havde de blandt andet stjålet forskellig make-up. De to blev opdaget af en butiksdetektiv, som tilbageholdt dem, indtil politiet kom til stedet.

Mand i mulig havsnød, Furesøen

Klokken 15.22 anmeldte en 38-årig kvinde fra Virum, at hun kunne se en mand i en båd langt ude på Furesø, der muligvis var i havsnød, idet det var hårdt vejr med dertilhørende store bølger.

En helikopter blev sendt til stedet, hvor det heldigvis kunne konstateres, at det var en fisker i en båd, som ikke var i havsnød.

Fik revet telefon ud af hånden

Kgs. Lyngby: En 12-årig pige fra Lyngby fik onsdag eftermiddag omkring klokken 14.45 revet sin mobiltelefon ud af hånden, da hun kom gående ad Lyngbygårdsvej. Gerningsmanden beskrives som en mand, dansk af udseende 170-175 cm høj, almindelig af bgning med kort, brunt hår og en skønhedsplet på højre kind. Han var iført en mørk, tyk sweatshirt, mørke benklæder og sorte sneakers.

Fik stjålet mobiltelefon fra taske

Allerød: En 57-årig kvinde fra Virum fik tirsdag aften stjålet sin mobiltelefon fra sin taske, mens hun stod på perronen på Allerød Station. Her stod også en gruppe på omkring 10 unge mænd, hvoraf den ene løb hen til kvinden og stjal telefonen. Telefontyven beskrives som 17-19 år, mellemøstlig af udseende, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, kort, sort hår. Han var iført grå jeans, sort jakke og muligvis kasket. Han talte arabisk og drak alkohol.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 6. – 7. marts 2018

 

Taske stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: En taske indeholdende en bærbar computer, nøgler, hovedtelefoner og make-up er tirsdag mellem klokken 17.50 og 18.55 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Lundtoftevej. Tyven har knust en rude i passagersidens bagdør for at skaffe sig adgang til bilen.

Brand i sauna

Kgs. Lyngby: Mandag eftermiddag klokken 12.46 udbrød der brand i en sauna i kælderen på DTU. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket. Det skal nu undersøges, om brandårsagen kan fastlægges nærmere.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 77-årig mand blev mandag formiddag ved 11-tiden sigtet for at køre bil uden førerret. Manden blev standset, da han kom kørende ad Nybrovej og et opslag i politiets systemer viste, at hans kørekort var udløbet i 2015.

Værktøj stjålet fra containere

Kgs. Lyngby: To containere på en byggeplads på Boulevarden er mellem lørdag klokken 16.30 og mandag klokken 06.30 blevet tømt for elektrisk værktøj. Gerningsmændene har brudt hængelåsene til containerne op. Udover værktøj er der stjålet kabler og kabelfordelere.