Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/02/25-2019/03/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i sauna

Kgs. Lyngby: Mandag eftermiddag klokken 12.46 udbrød der brand i en sauna i kælderen på DTU. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket. Det skal nu undersøges, om brandårsagen kan fastlægges nærmere.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 77-årig mand blev mandag formiddag ved 11-tiden sigtet for at køre bil uden førerret. Manden blev standset, da han kom kørende ad Nybrovej og et opslag i politiets systemer viste, at hans kørekort var udløbet i 2015.

Værktøj stjålet fra containere

Kgs. Lyngby: To containere på en byggeplads på Boulevarden er mellem lørdag klokken 16.30 og mandag klokken 06.30 blevet tømt for elektrisk værktøj. Gerningsmændene har brudt hængelåsene til containerne op. Udover værktøj er der stjålet kabler og kabelfordelere.

Alkohol formodentlig skyld i uheld

Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra København kørte klokken 02.56 natten til fredag galt på Firskovvej. Det viste sig, at manden var spirituspåvirket og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige promille.

Opmærksomme bilister

Kgs. Lyngby: 30 bilister blev onsdag eftermiddag mellem klokken 17.25 og 18.00 standset ved tilkørsel 14 til Helsingørmotorvejen i forbindelse med en målrettet indsats mod uopmærksomhed. Alle bilisterne var opmærksomme på, at de skulle have sele på og lade være med at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen og bidrog dermed til færdselssikkerheden frem for til bødekassen.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: En 25-årig udenlandsk mand blev onsdag eftermiddag klokken 13.16 anholdt og sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet parfume fra Magasin i Lyngby Storcenter. Manden blev stoppet af en centervagt, som tilkaldte politiet.

Diskussion om p-plads endte med ridse i lakken

Kgs. Lyngby: En 52-årig kvinde fra Hellerup fik ridset sin bil langs hele den ene side mandag eftermiddag mellem klokken 17.35 og 18.45. Kvinden var kørt ind i en parkeringsbås i p-huset ved Lyngby Storcenter, hvor en ukendt mand blev vred på hende, da han mente, at hun var kørt ind fra den forkerte side. Den 52-årige kvinde bad ham om at slappe af og gik fra stedet, og da hun kom tilbage til sin bil, opdagede hun, at den var blevet ridset.

Brænde stjålet

Kgs. Lyngby: Fra et brændeskur ved en spejderhytte i Eremitageparken er der mandag mellem klokken 12.00 og 14.00 stjålet brænde. Tyven er kommet ind ved at sparke døren til brændeskuret op.

Navigationsanlæg og rat stjålet

Kgs. Lyngby: Et integreret navigationsanlæg, instrumentpanel og rattet er mellem lørdag klokken 18 og søndag klokken 09 blevet stjålet fra en BMW 3-serie, som holdtparkeret på Rævehøjvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude i bageste, venstre sidedør.

Stjal jakke og taske

Kgs. Lyngby: En 38-årig udenlandsk mand blev søndag eftermiddag ved 13-tiden sigtet for butikstyveri. Manden havde stjålet en jakke og en taske i Magasin og blev taget med på politistationen, hvor han nu venter på, at det bliver afgjort, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Stjal sæk med pantflasker

Kgs. Lyngby: En sæk med pantflasker blev søndag formiddag klokken 10.35 stjålet fra baggården til Magasin på Lyngby Hovedgade. Tyven, en 32-årig udenlandsk mand, blev dog opdaget og tilbageholdt af en vagt i området.

Kvinde overfaldet ved fest

Kgs. Lyngby: En 38-årig kvinde blev søndag morgen ved 09-tiden overfaldet i en trappeopgang på Lyngby Hovedgade. Kvinden havde deltaget i en fest sammen med en veninde og var blevet slået flere gange i ansigtet og sparket i maven af en ukendt gerningsmand, som også havde været til festen.