Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/02/04-2019/02/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud, Lyngby

Klokken 07.11 blev det anmeldt af personalet på DTU, at der mellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde været indbrud på universitetet. Dørene til flere kontorer var opbrudt, hvor der blandt andet var stjålet adskillige batterier, værktøj og lignende, som lå på stedet i forbindelse med renovering af flere lokaler.

Mistænkelig adfærd, Kgs. Lyngby

En 75-årig kvinde anmeldte klokken 16.47, at hun på Egegårdsvej netop havde passeret, hvad hun troede kunne være en mulig indbrudstyv. En mand kom løbende mod kvinden med en tre-armet lysestage og en klar plasticpose med noget, der lignede sølvtøj, i. Manden satte farten ned, da han så kvinden, og da han havde passeret hende, satte han i løb igen og fortsatte til højre ad Islandsvej.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 40-45 år, ca. 175 cm., almindelig af bygning, hvid i huden og halvskaldet. Iført mørkt tøj og røde kondisko.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En anmeldelse indløb klokken 17.49 om, at en mand netop havde forsøgt at stjæle trøjer for en værdi af over 11.000 kr. fra en tøjbutik i Lyngby Storcenter. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den 31-årige mand fra Charlottenlund blev sigtet for butikstyveri. På baggrund af omstændighederne valgte patruljen efterfølgende at ransage mandens bopæl for yderligere koster, men der blev ikke fundet noget af interesse på adressen.

18-årig pige taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 18-årig pige fra Valby blev torsdag eftermiddag klokken 14 taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter, hvor hun blandt andet hanvde stjålt en kjole fra forretningen Arket.

Falsk håndværker på spil

Virum: Det lykkedes onsdag eftermiddag en mand at få adgang til en 90-årig kvindes bolig på Askevænget under påskud af, at han skulle lave hendes vandhane. Da manden var gået igen, opdagede kvinden, at hendes kreditkort, nogle kontanter samt en del smykker var stjålet fra lejligheden. Manden beskrives som 170 – 175 cm. og lys i huden. Han talte dårligt dansk.

Værktøj stjålet fra varebil

Lyngby: Fra en Peugeot Boxer, som holdt parkeret på Christian Xs Alle er der mellem tirsdag aften klokken 20 og onsdag morgen klokken 06.15 blevet stjålet to Dewalt skruemaskiner med batteri en Dewalt dykkerpistol med batteri, en Dewalt slagnøgle med batteri, to Dewalt batterier, en Boss vinkelsliber, en gibsskruemaskine, en Senko dykkerpistol samt en Makita stiksav.

Cyklist kørte over for rødt og blev påkørt, Hellerup

Klokken 09.08 indløb der anmeldelse via 112 om, at en cyklist var blevet påkørt af en 51-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby i krydset Tuborgvej/Bernstoffsvej.

Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at ingen var kommet til skade, og at påkørslen var sket, fordi cyklisten, en 25-årig kvinde fra Charlottenlund, havde kørt over for rødt.

Projektorer klargjort til tyveri, Kgs. Lyngby

En 55-årig mandlig ansat på DTU anmeldte klokken 14.34, at to projektorer og et fire meter bredt lærred var blevet afmonteret og stillet på et rullebord nær en udgang på Miljøvej, formentligt til senere afhentning af gerningsmændene.

Knallertfører stjal taske, Kgs. Lyngby

Klokken 19.55 fik en 37-årig kvinde fra København stjålet sin taske på Rævehøjvej. En mand på knallert passerede kvinden og samtidig rakte hånden ud og tog hendes taske, som hun bar over venstre arm, inden han kørte fra stedet. Manden beskrives som:

A: mand, mellemøstlig af udseende, 19-20 år, 175-180 cm., almindelig af bygning og brun i huden. Iført sort dynejakke, sorte træningsbukser og sorte sneakers.

Vold, Kgs. Lyngby

Klokken 14.43 indløb der anmeldelse om, at en 33-årig kvinde fra Søborg omkring klokken 06.45 blev slået på overarmen af en kvinde, som var sur over, at den 33-årige havde kørt sin punkterede cykel op på fortovet på Lyngby Hovedgade. Kvinden var ifølge anmeldelsen meget aggressiv i sin fremtoning og råbte ukvemsord efter den 33-årige kvindelige cyklist, inden hun forlod stedet.

Kvinden beskrives som:

A: kvinde, dansk af udseende, 45-65 år, 170-178 cm., almindelig af bygning, hvid u huden med langt brunt hår. Iført mørk, lang jakke, cowboybukser og med halstørklæde om halsen. Talte dansk.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

To 15-årige piger fra lokalområdet blev klokken 18.55 standset af en vagt i Magasin, hvor det blev konstateret, at de i forening havde stjålet varer fra Magasin og Lyngby Storcenter. En patrulje kørte til stedet og sigtede de to piger for butikstyveri. Grundet pigernes alder blev deres forældre og de sociale myndigheder underrettet om forholdet.

Flere tyverier fra biler

Charlottenlund/Lyngby: I løbet af weekenden har der været flere tyverier fra biler, hvor rat og/eller navigationsanlæg er blevet stjålet. Det er således gået ud over en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Skovvej i Charlottenlund, en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Firskovvej i Lyngby, en BMW 4-serie parkeret på Slotsvej i Charlottenlund og en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Frølichsvej.