Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 2019/01/21-2019/01/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kvinder uden kørekort

Helsinge: En køretur uden kørekort endte mandag aften klokken 17.41 med en sigtelse til en 30-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Kvinden kom kørende ad Rundinsvej, men da hun ikke havde generhvervet sit kørekort og stødte på en patrulje, fik hun en sigtelse for at køre bil uden førerret. Lidt tidligere, nemlig klokken 14.50, var en anden kvinde blevet standset og sigtet for at køre uden kørekort. Her var der tale om en 59-årig kvinde, som kom kørende ad Nygade og havde valgt at sætte sig bag rattet, selvom hun tidligere havde fået inddraget sin førerret.

Generator stjålet

KGs. Lyngby: En benzindrevet generator af mærket Pramac ES800 er mandag mellem klokken 14.10 og 14.40 blevet stjålet fra Akademivej. Her gik en mand og arbejdede og bevægede sig under dette godt 500 meter væk fra generatoren, som var væk, da han kom tilbage.

Pengekasser stjålet

Kgs. Lyngby: Ved et indbrud i en lægekonsultation på Gammel Lundtoftevej er der mellem søndag klokken 17 og mandag klokken 06.40 stjålet to pengekasser med kontanter.

Anholdt for tyveri fra bil

Kgs. Lyngby: En 45-årig lokal mand blev klokken 02.53 natten til mandag anholdt for tyveri, da han var i færd med at bære tyvekoster ind i sin lejlighed. Manden havde kort forinden stjålet værktøj og flere flasker vin fra en parkeret bil på Carlshøjvej. Den 45-årige blev taget med til afhøring og efterfølgende løsladt.

Pc stjålet fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en VW Polo, som holdt parkeret på Mosevej, er der torsdag mellem klokken 15.20 og 15.34 stjålket en bærbar pc, en kosmetikpung samt nogle nøgler. Tyven har knust den bageste, højre siderude for at få adgang til tingene, der lå på bagsædet.

Pung stjålet fra taske

Kgs. Lyngby: En 87-årig kvinde fik onsdag mellem klokken 15 og 16.30 stjålet sin pung, som lå i hendes skuldertaske. I pungen var kvindens sundhedskort og dankort, og det er efterfølgende lykkedes tyven at hæve et større beløb fra kvindens konto.

Var påvirket og uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Virum valgte at sætte sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt kørekortet og var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev standet af et patrulje på Kornager og taget med på skadestuen, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Den 44-årige blev sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Bærbare pc’ere stjålet fra biler

Holte/Kgs Lyngby: Fra en VW Passat og en Toyota Aygo, som begge holdt parkeret på Holte Stationsvej er der tirsdag mellem klokken 16.45 og 19.30 stjålet tasker med en bærbare computere. Tyven – eller tyvene – har skaffet sig adgang til bilerne ved at knuse et par sideruder. Også fra en bil i Kgs. Lyngby er der stjålet en pc. Det skete tirsdag mellem klokken 16.15 og 21.10, hvor tyven har knust den forreste siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Køkkenmaskiner stjålet

Klampenborg: En thermomixer, en pålægsmaskine og en vakuummaskine er mandag aften klokken 20.38 blevet stjålet fra en restaurationskøkken på Taarbæk Strandvej. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde en nøgleboks op og herefter låse sig ind.