Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Dec 05, 2018-Dec 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Helsinge, Kgs. Lyngby og Jægerspris

Klokken 12.20 blev en 35-årig kvindelig bilist fra Helsinge standset på Frederiksværkvej i Helsinge. Hun kunne ikke fremvise gyldigt kørekort, da hun ikke havde erhvervet sig sådan et, og det blev hun derfor sigtet for.

En 26-årig mandlig bilist fra Græsted blev standset klokken 12.35 på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby. Han havde heller ikke førerret til bil og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Også på Landerslevvej i Jægerspris havde en 30-årig mand fra lokalområdet klokken 13.30 svært ved at fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet kørekort til det køretøj, han førte. Det blev han sigtet for, og da han gav udtryk for at ville køre fra stedet, blev nøglerne til hans bil bragt med til politistationen.

Færdselsuheld, Virum

Klokken 14.07 indløb der anmeldelse om et færdselsuheld på Hummeltoftevej, da par t 1, en 51-årig kvindelig bilist fra København, overså og påkørte part 2, en 66-årig kvinde fra Rødovre, som kom gående af Hummeltoftevej og krydsede afkørslen til Lyngby Omfartsvej i sydlig retning. En patrulje kørte til stedet, ligesom en ambulance blev tilkaldt for at behandle part 2 for de mindre skader, hun havde pådraget sig ved påkørslen.

I forbindelse med færdselsuheldet blev tilkørslen til Lyngby Omfartsvej midlertidigt lukket.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

I Synoptik i Lyngby Storcenter blev en mandlig butikstyv på 18 år og med ukendt adresse tilbageholdt klokken 14.30, da han havde stjålet et par briller. En patrulje ankom derfor til stedet og sigtede den 18-årige for butikstyveri.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 19.47 blev det anmeldt, at der holdt en bil med bulgarske nummerplader på Blomstervænget, hvori der sad to mænd, og bilen var set køre rundt på vejene i nærheden af f lere omg ange. En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til føreren af bilen, og det viste sig, at der intet mistænkeligt var i forholdet.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 14.08 anmeldte en vagt fra Magasin, at de havde tilbageholdt to butikstyve, der havde stjålet tre t-shirts til en værdi af i alt cirka 1.200 kroner. En patrulje blev sendt til stedet, hvor to 16-årige unge mænd blev sigtet for forholdet.