Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Nov 12, 2018-Nov 20, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 10.47 blev en 37-årig mandlig butikstyv pågrebet af personalet i Fogh Trælast, idet de havde opdaget, at han gennem længere tid havde stjålet bordplader og gulvbrædder. Ved en efterfølgende ransagning af den 37-åriges bopæl blev der fundet 76 indpakninger med gulvbrædder matchende de stjålne gulvbrædder til en samlet værdi af 130.000 kroner.

Færdselsuheld og flugt, Virum

På Kongevejen skete der et færdselsuheld klokken 15.12, idet part 1 trak ind foran part 2, som undveg til højre og derved påkørte to parkerede biler. Part 1 undkørte fra stedet, men på baggrund af oplysninger om registreringsnummer kunne en patrulje efterfølgende køre til part 1’s bopæl, hvor de traf ejeren af bilen og sigtede vedkommende.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 16-årig mand fra København kørte klokken 23.57 ind i en lygtepæl på Klampenborgvej, hvorefter han og p assagere n blev hentet af en anden bil og kørte fra stedet. En patrulje kørte til stedet og kontaktede ejeren af bilen, ligesom de fik kontakt til den unge mand, der modtog en sigtelse for kørsel uden førerret, idet han grundet sin alder ikke havde erhvervet sig en sådan.

Brand i biler, Kgs. Lyngby

Klokken 00.28 indløb der anmeldelse om, at der var ild i et køretøj, som stod parkeret på Carlshøjvej, og at ilden havde spredt sig til en anden bil, som stod parkeret ved siden af. En patrulje kørte til stedet, hvor brandvæsnet fik ilden slukket. Det blev konstateret, at ingen personer var i nærheden, og at der ikke var tegn på hærværk, og ilden vurderes at være opstået på grund af en teknisk fejl.

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 10.00 blev en 29-årig mand fra Kgs. Lyngby standset på Lundtoftegårdsvej. Han havde kørt bil, selv om han ikke havde generhvervet sit kørekort, hvilket han blev sigtet for.

Narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden og konfiskation af køretøj, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen blev en 26-årig mand fra Bagsværd standset klokken 14.48. En narkometertest viste, at han havde kørt bil, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer, og det blev han sigtet for, ligesom han blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Det viste sig også, at den 26-årige havde fået frakendt sit køretøj, og derfor modtog han også en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden. Da det ikke var første gang, dette skete, blev hans køretøj samtidig konfiskeret.

Tricktyveri, Virum

Omkring klokken 14.15 blev en 77-årig mand fra lokalområdet udsat for tricktyveri, da han hævede penge i en pengeautomat på Virum Torv. Da han var ved at hæve penge, blev han kontaktet af en dame, som på udenlandsk tilbød sin hjælp. Da den 77-årig kunne klare sig selv, afslog han hjælpen. Han opdagede
efterfølgende, at han manglede sit kreditkort og kunne med hjælp fra banken konstatere, at der var blevet hævet flere kontantbeløb fra kortet. Anmeldelsen blev modtaget klokken 16.58.

Mistænkeligt forhold, Lyngby
Klokken 08.24 anmeldte en kvinde fra Lyngby, at hun mandag omkring klokken 13 havde haft besøg af en mistænkelig kvinde.

Kvinden fra Lyngby fik en henvendelse af en mistænkelig kvinde ved sin hoveddør beliggende på Slettevej. Den mistænkelige kvinde udgav sig for at være fra Lyngby-Taabæk Kommunes Hjemmepleje, men boligens beboer havde dog afmeldt hjemmehjælpen på dagen og afviste derfor den mistænkelige kvinde ved døren.

Det vakte yderligere anmelderens mistanke, at den mistænkelige kvinde ikke var klædt, som hjemmeplejen plejer at være samt, at hun ikke medbragte det udstyr (papirer og lignende) som hjemmeplejen plejer at gøre. Den mistænkelige kvinde talte endvidere meget dårligt dansk og var blevet k ørt der til i en bronzefarvet bil, hvor der sad en mand og ventede.

Den mistænkelige kvinde beskrives som: Kvinde, cirka 50 år, cirka 157 cm høj, lettere buttet, mørkt hår, iført hvid kittel uden ærmer, medbringende mobiltelefon og lille lap papir, østeuropæisk af udseende.

Kvinde løb med parfume, Lyngby
Klokken 15.30 indfandt en kvinde sig i Matas på Jernbanepladsen, hvorfra hun tog en gaveæske med parfume og løb ud af butikk en, hvor
hun satte sig ind i en sort Peugeot og kørte fra stedet.

Kvinden beskrives som: Kvinde, 25-35 år, 174-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Meget fyldige læber, formentlig botox. Iført: Sort knælang jakke med bælte rundt om, løse sorte bukser og sort sneakers.

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Lyngby
Klokken 22.40 blev en 29-årig mand fra Valby truffet bag rattet i en bil, der holdt i tomgang på Melagervej. Manden fik narkometeret til at slå ud, havde ikke ret til at føre bil, og så var han desuden i besiddelse af en mindre mængde amfetamin.