En højtidelighed præget af kendskab til det lokale
Når der skal tages afsked med en kær eller et nært familiemedlem, kan det være svært at overskue, hvordan en mindehøjtidelighed skal forløbe. Der er ofte brug for en erfaren samarbejdspartner, som ved hvordan den enkeltes ønsker sættes i fokus, og som respekterer måden hvorpå planlægningen skal foregå. Men hvor finder man en samarbejdspartner, som besidder alle egenskaberne?

Foto: ABW

Kvalificeret, lokal hjælp
Begravelsesforretning Sørup er din lokale bedemand i Lyngby, og her finder du ikke bare kvalificerede medarbejdere, som forstår at sætte sig i den enkeltes sted – du finder samtidig mere end 85 års erfaring fra branchen, hvilket danner grundlaget for at du kan være sikker på, at dine og afdødes ønsker er i højsædet, og at respekt, tillid og tryghed er en uerstattelig del af alle forløb.

Den lokale bedemand blev grundlagt i 1933 og har siden udviklet sig til en større forretning, som hver dag hjælper familier, pårørende og efterladte med at tilrettelægge en mindeværdig afsked.

Lad forløbet blive som du ønsker
Hvis der er tale om bisættelser eller begravelser, kan det være en stor fordel med en bedemand, som har lokalkendskab, og som derfor kender til regler, udgifter og muligheder der, hvor du bor. Netop derfor hjælper Begravelsesforretning Sørups medarbejdere ofte efterladte i både Lyngby, Bagsværd, Holte og Ordrup.

Kvalificeret hjælp kommer af personlig tilpasning, hvorfor en vejledende samtale er en god begyndelse på et individuelt forløb. Dette kan enten foregå hjemme hos dig, hvor du i trygge rammer kan udtrykke dine og afdødes ønsker, eller foregå på et af Begravelsesforretning Sørups kontorer i enten Lyngby eller Ordrup. Fælles for alle forløb er dog, at personlig service altid kommer først.