Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Sep 17, 2018-Sep 25, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i autocamper, Virum

Klokken 09.25 anmeldte en franskmand, at der fredag eftermiddag havde været indbrud i hans autocamper, der holdt parkeret på Springforbivej. Tyven(e) havde taget lidt kontanter samt et dyrt kamera med dertilhørende objektiver.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

På Tjørnevej fik en 69-årig mand uønsket besøg, da han kl. 14.25 opdagede to fremmede mænd i sin baghave. De udgav sig for at være ansatte fra en nærliggende togbane, men da beboeren i huset
bad om ID, stak de af i retning modJægersborg Station. De to mænd beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 175-180 cm., kraftig kropsbygning, hvid i huden med kort sort hår. Talte engelsk og var iført grå hættetrøje og sorte bukser.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm., spinkel kropsbygning, hvid i huden med kort sort hår. Iført sort T-shirt og sorte bukser.

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Også omkring Ved Store Dyrehave var der uønsket besøg, da to mænd og en kvinde kl. 15.50 ringede på dørtelefonen hos en 79-årig kvinde og angiveligt skulle aflevere en pakke til en anden beboer i opgangen. Da kvinden ikke lukkede dem ind, gik de videre og ringede på i hele området. De tre beskrives som:

A: Mand, romansk af udseende, 55-60 år, 170-175 cm., kraftig kropsbygning, brun i huden og med sort hår. Iført beige kasket, lys jakke og mørke bukser.

B: Kvinde, romansk af udseende, 25-30 år, 160-165 cm., spinkel kropsbygning, brun i huden og med mellemlangt sort hår. Talte dansk med accent og var iført vindjakke og bukser.

C: Mand, ingen yderligere beskrivelse.

Vejvrede, Hørsholm

Kl. 12.31 indgik der anmeldelse om, at en fodgænger, en mand på 50 år, var blevet truet af en bilist, som var kommet kørende mod fodgængeren i krydset mellem Ribisvej og Birkevej. Bilisten, en 38-årig mand, kunne angiveligt ikke nå at standse for fodgængeren og var derfor kørt venstre om ham, hvorved fodgængeren havde banket på bilens siderude. Føreren standsede bilen og truede af to omgange fodgængeren, inden han endeligt kørte fra stedet.

Føreren af bilen blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tyveri fra butik, Hørsholm

Mellem kl. 12.30 og 13.00 blev der fra en butik på Hovedgaden stjålet et større beløb i kontanter.

Gerningsmanden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, ca. 172 cm., kort mørkt hår, flad i nakken og gik med hovedet lidt foroverbøjet. Iført blå stramme bukser, grå boksershorts, hvide gummisko og mørk jakke.

Mistænkeligt forhold, Lyngby

På Tjørnevej fik en 69-årig mand uønsket besøg, da han kl. 14.25 opdagede to fremmede mænd i sin baghave. De udgav sig for at være ansatte fra en nærliggende togbane, men da bebo
eren i h uset bad om ID, stak de af i retning modJægersborg Station. De to mænd beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 175-180 cm., kraftig kropsbygning, hvid i huden med kort sort hår. Talte engelsk og var iført grå hættetrøje og sorte bukser.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm., spinkel kropsbygning, hvid i huden med kort sort hår. Iført sort T-shirt og sorte bukser.

Tricktyve på spil

Kgs. Lyngby/Charlottenlund: To gange i løbet af søndag lykkedes det tricktyve at få adgang til privatboliger. Mellem klokken 17.05 og 17.15 fik en 85-årig kvinde stjålet sin pung, da en tricktyv fik adgang til hendes lejlighed på Nørgaardsvej. Her ringede en cirka 40-årig kvinde på døren og fik adgang til den 85-åriges bolig under påskud af, at hun selv ville købe en lejlighed i ejendommen. Den 85-årige opdagede senere, at der manglede penge fra en pung, som lå i et chartol i stuen. Tricktyven beskrives som en cirka 40-årig kvinde, udenlandsk udseende med sort mellemlangt hår. Hun talte dansk og var iført sort løg i flere lag. Der har muligvis været en medgerningsmand til tyveriet.

Ved et andet tilfælde af tricktyveri udgav en kvinde klokken 17.15 søndag eftermidddag sig for at være fra hjemmeplejen og fik dermed adgang til en 86-årig kvindes lejlighed på Jægersborg Allé sammen med tre medgerningsmænd. Selvom den 86-årige dog hurtigt fattede mistanke og forsøgte at holde øje med personerne, forsvandt der alligevel et kontant beløb fra den 86-åriges pung
samt nogle smykker fra et smykkeskrin. Den ene kvinde beskrives som mellemøstlig af udseende, ca. 160 – 165 cm høj, 20 år gammel og almindelig af bygning, iført tørklæde og sort jakke. Alle gerningsmændene forsvandt, da den rigtige hjemmepleje ankom til stedet.

Tricktyveri, Virum

Kl. 12.39 indgik der anmeldelse om, at en medarbejder i en butik på Kongevejen fredag den 14. september mellem kl. 18.50 og 19.10 blev udsat for tricktyveri, da en mand kom ind med kopierede gevinstkuponer og oplyste, at han kendte store manageren og normalt fik udbetalt gevinsterne fra kuponerne. Medarbejderen udbetalte derfor et større beløb til manden, som forsvandt fra stedet.

Manden beskrives som: Ikke-etnisk dansk af udseende, 35-40 år, 170-180 cm., kraftig kropsbygning, mørk i huden, sort trimmet fuldskæg. Han talte dansk og var iført en sort kasket med logo, karryfarvet sweatshirt med lynlås af mærket “Russell”, slidte lyse jeans og sorte gummisko.

Tyveri fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Nissan Note, som holdt parkeret på Nørgaardsvej er der onsdag mellem klokken 16 og 21 stjålet en rygsæk, der indeholdt en mobiltelefon samt nogle arbejdspapirer. Tyven har knust ruden i bilens forreste højre bildør for at skaffe sig adgang til tingene.

Mistede taske fra skab i fitnesscenter

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fik stjålet en taske, som blandt andet indeholdt pung med diverse betalingskort, kørekort, diverse medlemskort og kontanter, en bilnøgle g et vægtløfterbælte, da han onsdag eftermiddag mellem klokken 16.30 og 18.30 var til træning i et fitnesscenter på Jernbanepladsen. Manden havde låst tingene ind i et skab i omklædningsrummet, og da han kom tilbage kunne han ikke umiddelbart låse skabet op igen, men fik hjælp fra en medarbejder i fitnesscenteret. Da skabet blev åbnet, kunne den 22-årig konstatere, at hans ting var blevet stjålet.

Tyveri fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Peugeot, der holdt parkeret på Kanalvej er der tirsdag mellem klokken 18.30 og 21 stjålet en taske med to bærbare computere, en regnjakke, en trøje og en pung med kørekort, sundhedskort og diverse betalingskort. Tasken stod på bilens forsæde, men det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang tilbilen.

Pige antastet på vej hjem

Kgs. Lyngby: En 10-årig pige blev antastet af en mand, da hun tirsdag eftermiddag klokken 15.40 cyklede henover en græsplæne ved Bækkevang. Manden spurgte pigen, hvad hun hed og, hvor gammel hun var og inviterede hende med sig hjem. Pigen var dog snarrådig nok til at lade være med at svare og cykle videre. Da pigen kørte op ad Nørgaardsvej, så hun manden igen. En patrulje blev sendt til stedet og kørte rundt i området for at finde manden, men det lykkedes ikke. Manden beskrives som dansk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm høj og fedladen af bygning med brunt hår, som var kortklippet i siderne. Han havde en flad næse og brune øjne. Han var iført en khakifarvet vest, sorte bukser – muligvis joggingbukser – og hvide sandaler. Desuden havde han en guldhalskæde om halsen, hvori der sad et kors i som gik ned til maven og medbragte en hvid plasticpose.

Navigation og instrumentbræt stjålet

Virum: Instrumentbrættet samt navigation er mellem mandag klokken 20.30 og tirsdag klokken 07.05 stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Parsbergsvej. Tyven har knust ruden i bilens bageste, højre sidedør for at skaffe sig adgang til bilen.

Smykker og kontanter stjålet

Kgs. Lyngby: Der blev stjålet smykker og kontanter ved et indbrud i en villa på Prebens Vænge. Indbruddet er sket mellem lørdag klokken 09 og søndag klokken 18.30. Det har ikke kunne
fastlægges, hvordan tyven er kommet ind.