Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Aug 20, 2018-Aug 28, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Magasin i Kgs Lyngby

Anmeldelse om tyveri af 3 stk lingeri til en samlet værdi på kr 855,- Ung kvinde tilbageholdt og sigtet for tyveriet.

Indbrud i villa, Trørød

Anmeldelse om indbrud ved rudeknusning med sten forøvet siden søndag kl 1100. Stjålet B&O højtaler. Intet signalement.

Databedrageri, Kgs Lyngby

En 43-årig kvinde oplyste, at hun ville købe et ETA visum til Canada på hjemmesiden Visaetacanada.org for $7, men opdagede at der var trukket $69 af WETAK i Barcelona.

Tyve blev genkendt
Kgs. Lyngby: To 19-årige mænd blev torsdag aften klokken 19.42 genkendt af vagterne i en forretning, da de vendte tilbage for at begå butikstyveri. Vagterne holdt øje med de to mænd og kunne konstatere, at de fortsat havde svært ved at kende forskel på “dit og mit” og tilbageholdt dem, da de havde været inde i et prøverum og klippe alarmerne af noget tøj.

Butikstyv stjal joggingsæt
Kgs. Lyngby: En 36-årig mand blev onsdag eftemiddag klokken 15.55 anholdt for butikstyveri, da han fjernede alarmen fra et sæt joggingtøj, puttede det i en rygsæk og forsøgte at forlade en forretning på Lyngby Hovedgade. Manden blev pågrebet af en butiksvagt, som herefter kontaktede politiet.

Løb med designerstol
Kgs. Lyngby: En tyv har natten til onsdag mellem klokken 01.15 og 06.30 stjålet en designerstol fra en villa på Prinsessestien. Tyven forsøgte først at bryde en terrassedør op, men da det ikke lykkedes blev en rude knusti stedet.