Lyngby-Taarbæk kommune skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om frivllighedsprisen:

Igen i år uddeler Lyngby-Taarbæk Kommune Den Sociale Frivillighedspris på 10.000 kr. sammen med en erindringsgave i form af et Georg Jensen vægur. Uddelingen er en festlig begivenhed under Frivillig Fredag den 28. september. Programmet for Frivillig Fredag er under udarbejdelse og bliver lagt på hjemmesiden i løbet af august måned.

Prismodtagerne har de sidste år haft forskellige funktioner og roller som frivillige Det har bl.a. været fra flygtninge-, unge- og udsatteområdet samt fra Frivilligcentret.

Det er vigtigt at understrege, at prisen gives for en social indsats, som kan foregå på områder og både som enkelt personer og foreninger. Indsatsen skal have været til gavn for borgere i kommunen og så lægges der vægt på, at personen/foreningen har været med til at opbygge netværk, relationer og samarbejder på tværs af det frivillige område.

Fristen for at indstille til prisen er den 8. juli 2018. Kommunen udpeger prismodtageren i slutningen af august måned. Prismodtageren inviteres personligt til prisoverrækkelsen, så husk kontaktoplysninger på personen/foreningen.

Den Sociale Frivillighedspris administreres af Center for Politik, Kultur og Strategi. Spørgsmål mv kan rettes hertil på frivillighed@ltk.dk.