Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Maj 11, 2018-Maj 22, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ung mand fik “en på promillen”
Kgs. Lyngby: En 23-årig mand fra Hvidovre blæste alkometeret op til 2,26, da han klokken 00.27 blev standset af en politipatrulje Anker Engelunds Vej og bedt om at give et pust. Manden blev herefter taget med på skadestuen, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastslå hans nøjagtige promille.

Smed med stole
Hillerød: Tre unge mænd smed natten til fredag rundt med nogle stole på en café i Slotsgade. Hærværket skete klokken 02.30 og da en politipatrulje nåede frem traf man ganske rigtigt to unge mænd på 17 og 16 år fra henholdsvis Kgs. Lyngby og Hillerød samt en 16-årig pige fra Hårlev. Den unge mand fra Hillerød blev sigtet for hærværk.

Fodgænger kørt ned
Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra København påkørte onsdag formiddag en 84-årig mand i krydset Klampenborgvej/Ermelundsvej. Den 25-årige har til politiet forklaret, at han kom kørende ad Erm elundsve j i sydgående retning og ville dreje til venstre ad Klampenborgvej. Her overså han en 84-årig lokal mand, som var i færd med at krydse vejen til fods. Den 84-årige blev kørt til behandling for skader på sine ben og sit hoved.

Smykker og dåbsbestik stjålet
Kgs. Lyngby: Fra en lejlighed i Poppelhegnet er der fra lørdag klokken 12 til mandag klokken 08 stjålet smykker og dåbsbestik. Tyven har brudt en nøgleboks op og har herefter skaffet sig adgang til lejligheden.

Pung stjålet fra bil
Kgs. Lyngby: En 71-årig lokal mand fik stjålet sin pung, mens han var ved at læsse varer i sin bil. Tyveriet skete torsdag mellem klokken 15.30 og 15.35, hvor manden havde lagt sin pung på bilens passagersæde. Pungen indeholdt tre benzinkort, kontanter, sundhedskort, kørekort og diverse fotos.