Jette Bergdahl, retail partner i Louis Nielsen i Lyngby, runder det skarpe hjørne.

Jette Bergdahl startede i Louis Nielsen i Lyngby i januar 2017 – et valg, hun ikke har fortrudt.

– Jeg er rigtig glad for at arbejde i Louis Nielsen. Jeg kan mærke, at mine kolleger brænder for deres arbejde, og det smitter positivt af på kunderne, når de kommer i butikken, fortæller Jette Bergdahl, retail partner i Louis Nielsen Lyngby.

Foto: Louis Nielsen

Fødselsdagsfejring i butikken
Jette Bergdahls 50 års fødselsdag markeres med fejring i butikken torsdag d. 3. maj og fredag d. 4. maj. Der vil være specialtilbud med 50 procent på alle briller og lidt godt til ganen til alle fremmødte.

− Vi vil gerne kvittere kunderne for deres store opbakning med specialtilbud. Der vil blive flaget for Jette, men i virkeligheden er det også vores trofaste kunder, vi hylder. Vi har nogle rigtig gode kunder, der kommer igen og igen, og det sætter vi stor pris på, fortæller chefoptiker Caroline Skyum Eliasen.

Virksomhed i bevægelse
Når Jette Bergdahl bliver spurgt til, hvad det bedste er, ved at arbejde i Louis Nielsen, så er det virksomhedens innovative profil.

– Louis Nielsen er hele tiden i bevægelse. Jeg oplever at være en del af en virksomhed, der er fremtidssøgende og innoverende. Og det er fedt at være en del af, slutter Jette Bergdahl.