Lyngby-Taarbæk Kommune søger en pædagogisk naturvejleder der kan udvikle naturfagsområdet for alle børn via Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad.

Foto: ABW

Stillingen indbefatter i høj grad at være inspirationskilde ude i kommunens dagtilbud. Det vil derfor være nødvendigt med egen bil. Stillingen er fast og på 32 timer ugentligt og hører under kommunens Center for Uddannelse og Pædagogik (CUP).

Det er centralt, at opgaver med at invitere til, inspirere og formidle naturfaglig viden, metode, nysgerrighed og glæde både retter sig mod børn og pædagogisk personale, ofte i fællesskab. Du vil blive en del af et fagligt fællesskab på naturskolen, der løbende udvikler praksis på området. Ligesom du er en del af CUP og den pædagogiske udvikling, der foregår i kommunens dagtilbud. Det er vigtigt, at du kan bidrage til samarbejde og udvikling både i kommunens dagtilbud og på naturskolen.

Du skal have overblik og administrative evner til at koordinere bookinger og aftaler for større og mindre projekter. Booking af aktiviteter foregår i naturskolens elektroniske bookingsystem. Ud over at være tæt knyttet til Naturskolens øvrige medarbejdere, er stillingen i høj grad netværksbaseret, hvilket vil sige, at mange opgaver drejer sig om at etablere eller videreudvikle netværk, og at de øvrige opgaver udfoldes inden for disse.

Ansøgningsfrist: 23. februar 2018 kl. 12. Læs mere her.

%d bloggers like this: