Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Dec 21, 2017-Jan 02, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Drenge stjal bil
Vedbæk: Tre drenge, en 16-årig og to 14-årige, tog fredag aften en tur i en stjålet bil. Drengene påkørte en parkeret bil på Vejporten i Lyngby og forsøgte senere at stikke af fra politiet. Patruljen så ingen anden mulighed for at standse drengene end at påkøre den bil, som de kørte i. Der skete ingen personskade i forbindelse med standsninge. De tre drenge blev taget med til afhøring og efterfølgende løsladt til deres forældres varetægt.

Biltyv anholdt
Gentofte/Kgs. Lyngby: En 53-årig mand blev mandag aften anholdt, da han forsøgte at stjæle nogle fælge fra en bil, som holdt parkeret på Lyngbygårdsvej. Den 53-årige stod angiveligt også bag et indbrud i et bilværksted på Lagergårdsvej, i hvert fald blev han anholdt i en bil, som blev stjålet i forbindelse med dette indbrud. Manden blev taget med på politistationen, hvor det skal afgøres, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Beruset mand overfaldt betjent
Kgs. Lyngby: En 46-årig mand var torsdag aften så beruset, at politiet måtte hjælpe med at få ham ud fra en pub på Nørgaardsvej. Det var den 46-årige imidlertid ikke tilfreds med og var så opfarende, at betjentene besluttede at anholde ham for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. I forbindelse med anholdelsen, sprang den 46-årige ned mod den ene betjent og ramte ham med sådan en kraft, at han pådrog sig en hjernerystelse.

Snarrådig borger og snor stoppede lommetyve
Lyngby: To mænd blev onsdag formiddag anholdt på Hellerup Station efter de havde forsøgt at stjæle en pung fra en ældre dames taske. Tyveriforsøget skete på Lyngby Station, men da der var snor i pungen, lykkedes det ikke de to mænd at få den med sig, og de stod herefter på toget. En borger havde imidlertid set de to mænds tyveriforsøg og kontaktede politiet med et særdeles godt signalement af de to tyve. En patrulj e blev sendt afsted og anholdt de to tyve på Hellerup Station. De fik hver en bøde på 1500 kroner.

Stjal designersko og abe
Kgs Lyngby: Fra en villa på Maglebjergvej er der søndag mellem klokken 19.10 og 19.32 stjålet otte-ti par designersko af mærkerne Prada og Gicci, en pc samt en Kaj Bojesen abe. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue til et værelse op.

Postkasse ødelagt af fyrværkeri
Virum: En beboer i en billa på Fuglesanggårds Allé blev klokken 04.13 natten til onsdag vækket af to høje brag udenfor sit hus. Ved nærmere eftersyn viste det sig, at postkassen var sprunget i stykker og forruden på beboerens bil var delvist knust.

To unge stjal parfume
Kgs. Lyngby: To unge mænd på henholdsvis 14 og 16 år blev onsdag eftermiddag taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter, hvor de havde stjålet en parfume. De erkendte begge forholdet og blev efter afhøring hentet af deres mødre.