Foto: Power

POWER åbner sin nye butik midt i Kongens Lyngby, der bliver elektronikkædens første i Nordsjælland. Åbningsfesten markeres med masser af køtilbud, konkurrencer og morgenbrød – flere hundrede forventes at stå i kø fra morgenstunden.

Elektronikkædens slår døren op til mere end 2.000 kvm på Klampenborgvej 215 – lige over for Lyngby Storcenter.

”På fredag åbner POWER sin første butik i Nordsjælland, og den milepæl kommer vi til at markere med en kæmpe åbningsfest med elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER. ”Nordsjælland har i den grad savnet konkurrencen inden for elektronik og hvidevarer og manglet et sted, hvor man kan opleve sine varer før, at man køber dem. Det laver POWER nu om på. Med vores etablering i Lyngby kommer vi til at skrue op for konkurrencen og ned for priserne her i regionen. Både på fredag og fremadrettet forventer vi et stort indryk af prisbevidste forbrugere, der elsker at gøre en god handel,” tilføjer han.

Fredag morgen står over 120 smilende medarbejdere klar til at betjene kunderne, som i hold bliver sluset ind i den topmoderne butik. POWER vil løbende informere køen om status på udsolgte tilbud, ligesom man kan holde sig opdateret på power.dk, så ingen behøver at stå forgæves i kø.