Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 161017-241017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Graffiti, Lyngby.
Tidspunkt: 20/10-2017

Kl. 0145 anmeldtes fra Jernbanevej ved Lyngby Torv, at en mand var i færd med at male graffiti på stedet. Patrulje kørte frem og traf og anholdt en 19 årig mand fra byen, der blev sigtet for forholdet og taget med på stationen.
Færdselsuheld, Lyngby.
Tidspunkt: 17/10-2017

Kl. 1632 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Carlshøjvej og Toftebæksvej.

Part 1, personbil ført af en 31 årig kvinde fra byen, kørte fra Carlshøjvej mod vest og ud i krydset uden at overholde sin ubetingede vigepligt, hvorved der skete sammenstød med part 2, cykel, ført af en 50 årig kvinde fra byen, der kørte på Toftebæksvej mod nord. Part 2 blev kørt til behandling på skadestuen.
Færdselsuheld, Lyngby.
Tidspunkt: 16/10-2017

Kl. 2018 anmeldtes et færdselsuheld på Caroline Amalie Vej.

Part 1, personbil ført af en 49 årig mand fra byen, kørte på vejen mod nord, da han ramte en bunke asfalt hidrørende fra et vejarbejde på stedet. Ved påkørselen væltede bilen rundt og endte på taget. Ingen personskade.