Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 280817-050917.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri, Lyngby
Tidspunkt: 29/08-2017

Kl. 1818 anmeldtes at en 78 årig kvinde fra Bredebovej, kort forinden havde været udsat for tricktyveri.

A rettede henvendelse på kvindens bopæl og forklarede at der var problemer med kloakken, hvorfor hun blev lukket ind og gik rundt i huset. Under dette så kvinden en skygge, hvorefter A forsvandt fra stedet. Efterfølgende fandt hun ud af, at der var stjålet smykker fra skuffer i værelse.

Gerningskvinden beskrives som:

A: Kvinde, Slavisk af udseende, 30-35 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: cowboybukser, vindjakke “sporty klædt”., Medbragte: mindre skråtaske.

Tyveri/røverilignende forhold vedr. bil, Lyngby
Tidspunkt: 28/08-2017

Kl. 1618 anmeldtes fra en adresse på Lyngby Hovedgade, at man på stedet havde haft en bil til salg på DBA og at en mand var kommet for at købe bilen.

I den anledning fik lov til at sætte sig ind i den og en 24 årig kvinde satte sig ind på højre forsæde, da manden begyndte at køre. En 24 årig mand forsøgte at rive ham ud af bilen, hvilket ikke lykkedes. Kvinden blev sat af efter en kort køretur, hvorefter manden forsatte sin kørsel.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 40-60 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Krumrygget, dårlige tænder, Talte: Dansk, Iført: Mørk jakke med påskrift “Vagt”, kasket, der faldt af.

Han kørte fra stedet i en sølvgrå VW Golf , AX70801.