Friluftsland Lyngby søger timeansatte – hurtigst muligt:

Foto: Friluftsland

Kvalifikationer:
Vi forestiller os medarbejdere med masser af friluftserfaring, ”drive” og godt humør. Du vil blive en del af et energisk team, der arbejder for at skabe en spændende konceptforretning og du skal derfor være god til, på en seriøs og entusiastisk måde, at betjene forretningens kunder. Du skal også kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med de opgaver som du kommer til at stå for. Du skal have et åbent og imødekommende væsen og være god til at omgås folk. Tidligere butikserfaring vil være et plus.

Arbejdstider:
Deltidsekspedienter: 10 – 20 timer pr. uge efter aftale. Arbejde hver anden lørdag (søndagsåbent forekommer).

Send en ansøgning hurtigst muligt pr. mail – til:
Thomas Hausmann
THA@FRILUFTSLAND.DK

FRILUFTSLAND LYNGBY
Lyngby Hovedgade 49B
2800 Lyngby

Læs mere her