Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 140817-210817.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Voldeligt tricktyveri, Lyngby
Tidspunkt: 16/08-2017

Kl. 1520 anmeldte en 73 årig kvinde fra byen, at hun gik på Lyngbygårdsvej, hvor en bil var kørt op på siden af hende, hvor A var steget ud og havde henvendt sig til hende. Kort efter var endnu en kvinde, B, steget ud af bilen. De havde givet hende en “gul kæde i hånden, samtidigt med at begyndte at smøge ærmerne op på hende. Under dette havde de stjålet hendes armbåndsur og et par guldarmbånd, var blevet revet af hånden, da hun ikke ville give slip. Hun havde råbt om hjælp, hvorefter A og B var sprunget ind i bilen, hvor C sad bag rattet, og de var kørt fra stedet.

Gerningsmændene der var kørende i en blå bil med et registreringsnummer, der ender på 821, beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn:
sagde:
mor og hospital på gebrokken dansk, Talte: Fremmedsprog, Iført: sort kjole, Medbragte: “guldhalskæder”,

og

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 45-50 år, ca. 165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt,

og

C: Mand.
Brand, Lyngby
Tidspunkt: 13/08-2017

Kl. 0348 anmeldtes brand i et rækkehus i Granparken.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor ilden blev slukket. Brandårsag undersøges, men ikke mistanke om at den er påsat.
Brand, Lyngby
Tidspunkt: 13/08-2017

Kl. 1835 anmeldtes brand i udsivende gas fra en gasflaske på en adresse på Christian X’s Alle.

Brandvæsen og patruljer til stedet, hvor ilden hurtigt blev slukket, men da der var fare for eksplosion, blev sprængningseksperter tilkaldt og uskadeliggjorde gasflasken.