Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 13-21. juni 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Dement mand meldt savnet – Kgs. Lyngby
Tidspunkt: 20/06-2017

Kl. 08.39 blev en 66-årig dement mand fra Kgs. Lyngby meldt savnet. Der blev iværksat eftersøgning – herunder udsendt en Tryk Politi sms til borgerne i området.

Manden vendte senere selv tilbage i god behold.

Butikstyveri Lyngby Storcenter
Tidspunkt: 20/06-2017

Kl. 12.51 fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at tre personer i forening havde begået butikstyveri i Lyngby Storcenter. Vagtpersonalet forsøgte at tilbageholde dem, men de løb fra stedet. De blev senere fundet og anholdt af politiet. Alle tre forventes fremstillet i grundlovsforhør.

Færdselsuheld, Lyngby
Tidspunkt: 14/06-2017

Kl. 1911 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Skovbrynet og Møllevej.

Part 1, personbil ført af en 35 årig mand fra Virum, kørte ad Skovbrynet mod vest, hvor han i krydset foretog højresving og herunder overså part 2, cykel ført af en 49 årig mand fra Klampenborg, der kørte ind i siden på part 1. Part 2 blev kørt til sygehuset for behandling.

Mistænkeligt forhold, Lyngby
Tidspunkt: 13/06-2017

Kl. 1226 anmeldtes at en mistænkelig bil holdt parkeret på Nybrovej.

Patrulje til stedet, hvor bilen kørte fra stedet, idet føreren ikke ønskede at tale med politiet.

Det viste sig at bilen var brugsstjålet, hvorfor den blev eftersat med lav hastighed til Lyngby Omfartsvej, hvor den blev standset.

To personer i bilen, der begge blev anholdt og taget med til stationen. Passageren, en 26 årig kvinde og føreren, en 32 årig mand fra Nyborg, blev begge sigtet for brugstyveri, medens føreren blev sigtet for vold mod tjenestemand ved at forsøge at køre en betjent ned, at have forvoldt fare for liv og førlighed, et mindre færdselsuheld uden personskade, spiritus- og narkokørsel, og kørsel i frakendelsestiden mm.