Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 8-16. maj 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brugstyveri af personbil og eftersættelse, Hørsholm, Nærum, Taarbæk.
Tidspunkt: 16/05-2017

Kl. 0145 traf en patrulje i p-hus ved Hørsholm Midtpunkt en personbil, der var efterlyst for brugstyveri. Da føreren ikke ville standse, kørte han fra stedet af Usserød Kongevej – Helsingørmotorvejen – Humlebæk – Nivå – Taarbæk, hvor bilen blev bragt til standsning på Strandvejen. En person undløb, medens en anden blev løbet op og anholdt.

Den anholdte er en 26 årig mand fra Vejle, der blev taget med på stationen.

Under kørselen blev der kastet effekter ud af vinduet på bilen, hvorfor der efterfølgende blev søgt med hundepatruljer på forskellige steder på ruten.
Færdselsuheld, Virum
Tidspunkt: 11/05-2017

Der anmeldtes et færdselsuheld, hvor en cyklist formentligt havde påkørt en hund og hvor cyklisten var blevet kørt til sygehuset med alvorlige skader.

Efterforskningen førte til at en 78 årig mand under cykeltur på Bøgeløvsvej havde påkørt en hund, der var løbet over vejen, da den ville snakke med en anden hund. Cyklisten var herved væltet. Parterne udfundet. Cyklisten blev kørt til Rigshospitalet Traume for behandling.
Drab, Lyngby
Tidspunkt: 14/05-2017

Kl. 0536 anmeldtes fra en adresse på Kastanievej, at der på stedet var fundet en død dreng på 1 år og en tilskadekommen 32 årig kvinde.

Kvinden blev kørt til sygehuset for behandling og efterforskningen førte frem til at hun blev sigtet for drab. Hun blev fremstillet i grundlovsforhør in absentia og fængslet.

Sagen efterforskes som en drabssag.
Blotter, Lyngby
Tidspunkt: 14/05-2017

Kl. 1715 anmeldtes fra Peter Lunds Vej, at en kvinde under cykeltur med sin 5 årige søn mødte A, der stod og svingede med sit lem.

De kørte fra stedet på cyklerne og beskrev manden som:

A: mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, alm. af bygning, hvid i huden, iført sort hættetrøje, sorte joggingbukser, bar gul pose på ryggen, medbragte cykel.
Færdselsuheld, Virum
Tidspunkt: 09/05-2017

Kl. 0806 anmeldtes et færdselsuheld på Skodsborgvej.

Part 1, personbil ført af en 71 årig kvinde fra byen, kørte fra Geelsparken og ud på Skodsborgvej uden at overholde sin ubetingede vigepligt ved udkørsel over cykelsti, hvorved der skete påkørsel af part 2, cykel ført af en 43 årig mand fra byen. Part 2 blev kørt til undersøgelse på skadestuen.
Tricktyveri, Virum
Tidspunkt: 09/05-2017

Kl. 1545 anmeldte en 89 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked var kommet til sin bopæl på Cedervænget, hvor hun blev opsøgt af A og B, der medbragte et kort og spurgte om vej. Under dette havde de stjålet hendes pung indeholdende bl.a. Dankort.

Gerningskvinderne beskrives som:

A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Iført: Cowboybukser, lys trøje., Medbragte: kort ,

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt.

Del på de sociale medier