FOR MANGE FEJL GAV UDSLAGET – VK VESTSJÆLLAND TABTE TIL LYNGBY/GLADSAXE
Kvalifikationsspil til Volleyligaen
Lyngby/Gladsaxe – Volleyklubben Vestsjælland, 3-1 (25-20, 25-22, 25-27, 25-16)

Foto: Volleyklubben Vestsjælland

I sæsonens næstesidste kamp skulle VK Vestsjælland møde Lyngby/Gladsaxe for 4. gang, hvor det foreløbig stod 2-1 i sejre til Lyngby/Gladsaxe. VKV var derfor meget opsatte på at udligne de indbyrdes opgør i dagens kamp.

Kampen var på mange områder meget lige, hvor VKV vandt 46 angreb mod LGVs 48, mens VKV vandt 10 blokader mod LGVs 9. Serve/modtagningsmæssigt lå VKV faktisk en smule foran LGV, så på de parametre var kampen helt lige. Desværre lavede VKV på dagen alt for mange fejl (dobbelt så mange angrebsfejl som LGV), hvilket gjorde at sejren aldrig for alvor kom i fare for Lyngby/Gladsaxe.

For VKV spillede Rasmus Bech en stærk kamp i servemodtagningen på liberopladsen, men kampens helt store oplevelse var uden tvivl Jonathan Møller fra LGV, som lavede 22 ud af holdets 48 angrebspoints, samt 5 ud af 10 blokadepoints.

“Jeg er ked af, at vi ikke får leveret et bedre blok/forsvarsspil idag. Vi har rigtig mange muligheder i både blok og forsvar i forhold til det vi har forberedt os på, men vi får desværre ikke det optimale ud af det. Angrebsmæssigt kan vi selvfølgelig også ønske os færre fejl, men vi tabte kampen i vores blokade og i forsvarsspillet. Når vi ved hvad modstanderne gør angrebsmæssigt, så skal vi være bedre til at udnytte det. Men meget stor ros til Lyngby/Gladsaxe for at spille en stabil kamp og det er en skam at undvære dem i Volleyligaen i den kommende sæson”, udtaler head coach Kim Buchwald.

På torsdag kl. 19.00 spiller VK Vestsjælland sin sidste kamp i Korsørhallen i denne sæson, hvor Amager kommer på besøg. To sæt (eller en sejr) vil sende holdet på 2. pladsen i kvalifikationsspillet til Volleyligaen, hvilket vil være et flot punktum for sæsonen. Klubben håber at se rigtig mange mennesker, som vil være med til at fejre sæsonens sidste kamp for klubbens førstehold.