Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 4-12. april 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri, Virum
Tidspunkt: 10/04-2017

Kl. 1911 anmeldtes et tricktyveri mod en 95 årig kvinde fra byen, der tidligere på dagen havde været på indkøb i et supermarked på Geels Plads, hvor hun havde betalt med sit dankort og var gået til sin bopæl på Cedervænget. Her var hun blevet passet op af to kvinder der havde frastjålet hende nøgler og pung med dankort, hvorefter de var forsvundet. Meget sparsomme signalementer.

Brand, Lyngby
Tidspunkt: 08/04-2017

Kl. 2038 anmeldtes ildløs i en lejlighed i Eremitageparken. Brandvæsen og flere patruljer sendt til stedet, hvor opgangen blev delvist evakueret. En 57 årig mand reddet ud af en lejlighed og kørt til Rigshospitalet Traume, for behandling. Brandårsagen undersøges.

Færdselsuheld, Lyngby
Tidspunkt: 09/04-2017

Kl. 1658 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Caroline Amalie Vej og Fuglevadsvej.

Part 1, personbil ført af en 26 årig mand fra Farum, kørte ad Fuglevadsvej mod øst og ind i krydset uden at overholde sin ubetingede vigepligt, hvorved der skete sammenstød med part 2, personbil ført af en 72 årig mand fra byen. Ingen personskade.

Uro og uorden, Lundtoftegårdsvej i Kgs. Lyngby
Tidspunkt: 04/04-2017

Anmeldt kl 1855. I forbindelse med patruljekørsel blev der fra en gruppe indvandrere kastet en sodavandsdåse fra p-pladsen og ud på vejen mod patruljevognen, dog uden at ramme. Det var ikke muligt at se hvem, der havde kastet og flere løb fra stedet ved patruljens henvendelse. Generalier sikret fra personerne.

Butikstyverier, der udviklede sig til røveri og forsøg på samme, Lyngby.
Tidspunkt: 03/04-2017

Kl. 1648 anmeldtes fra et stormagasin i Lyngby Hovedgade, at man havde forsøgt at tilbageholde en butikstyv i forretningen. Da de rettede henvendelse til ham, havde han truet med en hobbykniv og var løbet fra stedet.

Kl. 1706 anmeldtes fra et supermarked på Jernbanepladsen, at de kort forinden havde haft besøg af en mand, der havde lagt nogle varer i en indkøbskurv og havde gjort tegn til at ville forlade butikken uden at betale. Da de rettede henvendelse til ham havde han truet dem med en kniv og var løbet fra stedet. Intet udbytte.

Efterforskningen førte frem til at der i de to tilfælde var tale om den samme gerningsmand, der beskrives som:

A: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Hår sat op i en knold, sort kraftigt fuldskæg, Talte: Engelsk, Iført: Sort jakke, rød og hvid T-shirt med tryk på fronten, sorte Cowboybukser, blå “Converse” gummisko., Medbragte: Sort rygsæk, Bevæbning: Hobbykniv.

Forsøg på tricktyveri, Virum
Tidspunkt: 03/04-2017

Kl. 1744 anmeldtes, at en 92 årig kvinde fra Virum, under færden på Sorgenfrivænget, var blevet opsøgt af 3 mænd og en kvinde af udenlandsk herkomst, der var stået ud af en bil og spurgt om vej til hospitalet. Under dette havde kvinden forsøgt at vriste et guldarmbånd fra den 92 årige, hvilket dog ikke var lykkedes da hun kæmpede imod. Gerningsmændene var herefter kørt fra stedet. Ingen signalementer.