Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 070317-150317.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Færdselsuheld
Tidspunkt: 14/03-2017

Kl. 1642 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Klampenborgvej og Firskovvej.

Part 1, personbil ført af en 33 årig mand fra Nordhavn, kørte på Klampenborgvej mod sydvest og foretog venstresving til Firskovvej, hvorunder der skete sammenstød med part 2, personbil ført af en 29 årig mand, der kørte på Klampenborgvej mod nordøst og skulle lige over i krydset. Ingen personskade.

Røveri
Tidspunkt: 14/03-2017

Kl. 1906 anmeldtes fra p-plads på Hjortehøjsvej, at tre mænd i alderen 19, 19 og 20 år, under ophold på stedet var blevet truet af A og B med en sølvgrå pistol og havde udleveret en VW Polo, AV73393, mobiltelefoner, punge, laptops og ure.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 160-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Sorte bukser, Sort jakke, Bevæbning: Grå pistol/revolver

og

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Blå dun jakke, sorte bukser, halsedisse

Døvstumme indsamling, der endte som røveri, Lyngby, Hørsholm og Helsingør
Tidspunkt: 13/03-2017

Kl. 1130 anmeldte en 36 årig kvinde fra byen, at hun under færdsel i Lyngby Hovedgade var blevet opsøgt af en beskrevet mand, der udgav sig for at være døvstum og ville samle penge ind.

Kl. 1217 anmeldte en 20 årig mand fra Frederiksberg, at han under færdsel i Hovedgaden, var blevet opmærksom på mulige tricktyve der udgav sig for at være døvstumme og rettede henvendelse til folk på gaden. Han opgav signalement på bilen og personerne.

Kl. 1324 anmeldtes fra Bjergegade, at en 88 årig kvinder fra Ålsgårde, der gik på gaden, hvor hun fik henvendelse fra to personer der udgav sig for at være døvstumme. Under dette, hvor kvinden ville give ham penge, skubbede han til hende, så hun faldt og slog hovedet, hvorefter han flygtede fra stedet. Hun blev kørt til behandling på skadestuen.

Med baggrund i tidligere observationer fandt en patrulje kort efter den tidligere sete bil med to personer, der svarede til signalementer.

De blev anholdt og indbragt til stationen.

De anholdte er en 26 årig mand og en 21 årig ditto, begge fra Rumænien, der blev indbragt til stationen.