Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 221116-301116. Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Indbrud på byggeplads, Lyngby. Tidspunkt: 29/11-2016. Kl. 0050 anmeldtes fra en byggeplads på Rævehøjvej, at der var set nogle personer med lommelygter på pladsen, ligesom der blev hørt lyde.
Patruljer til stedet, hvor de fandt frem til at der var klippet hul i hegnet og at der havde været indbrud i flere containere på stedet, hvor hængelåsene var skåret over og der var fjernet diverse værktøj. Rondering i området førte frem til anholdelse af to rumænske mænd, i alderen 22 og 26 år, der begge taget med på stationen.
Spirituskørsel, Lyngby. Tidspunkt: 28/11-2016. Kl. 0143 standsede en patrulje på  Helsingørmotorvejen en spirituspåvirket fører af en personbil. Føreren, en 27 årig mand fra Søborg, blev alkometertestet, anholdt og taget med til prøveudtagning.

Tricktyveri, Lyngby. Tidspunkt: 23/11-2016. Kl. 1455 anmeldte en 67 årig mand fra byen, at han efter indkøb i supermarked på Klampenborgvej  var kørt til sin bopæl i Mølleåparken, hvor han blev mødt af A, der ønskede at han skrev under på nogle papirer, alt imedens B stod i baggrunden. Efter nogen snak frem og tilbage, fik han dem til at forlade stedet og han opdagede senere, at hans dankort var stjålet fra han lomme. Der var efterfølgende hævet på kortet. Han beskrev gerningsmændene som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, ca. 50 år, ca. 160 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: tyndhåret, Talte: Dansk, Iført: Store firkantede briller, Medbragte: Brun kuvert,

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, ca. 30 år, ca. 170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Iført: Brun frakke.

Ulovligt arbejde, Lyngby. Tidspunkt: 23/11-2016. Kl. 2048 rettede Nordsjællands Politis udlændingeafdeling henvendelse på en restaurant på Lyngbygårdsvej. Ved kontrollen af stedet, blev det konstateret, at der var ansat en 28 årig mand, der ikke var i besiddelse af dansk  opholds- og arbejdstilladelse. Han blev anholdt og taget med til stationen.

Skyderi, Lyngby. Tidspunkt: 22/11-2016. Kl. 1914 anmeldtes fra en Sticks’n’Sushi restaurant på Klampenborgvej, at der netop var skudt ind i restauranten og at en mand var ramt. Mange patruljer til stedet, hvor gerningsmanden var flygtet og det blev konstateret, at en kvinde også var ramt af skud. Magasin evakueret og det samme skete med en nærliggende biograf og Lyngby Storcenter. Mange mennesker i området. Området afspærret. De to tilskadekomne, en 22 årig mand fra København og en 30 årig kvinde fra Nordsjælland, blev begge kørt til sygehuset for behandling, idet manden var ramt i lænden og kvinde i brystet. Efter behandling blev kvinde udskrevet og manden indlagt.

Efterforskningen førte frem til at vidner havde set en mand A, der angiveligt havde affyret en pistol flere gange, idet han stod udenfor og skød ind i restauranten. Gerningsmanden beskrives som:
A: mand, sydlandsk udseende, ca. 30 år, 165-170 cm, alm. af bygning, iført mørkebrun tophue, mørk halvlang vinterjakke, halstørklæde og en sort rygsæk af typen svarende til en “Eastpack”.

Yderligere var der set en lille hvid bil med tre personer, der kørte fra Johannes Fog Plads i ukendt retning. Sagen efterforskes.