Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 071116-161116. Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.</em>

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Tyveri fra taske, Lyngby. Tidspunkt: 15/11-2016. Kl. 1601 anmeldte en 63 årig kvinde fra Holte, at hun under indkøb i supermarked i Eremitageparken, havde fået stjålet sin pung fra en taske, der stod i en indkøbsvogn. A havde forsøgt at stjæle hele tasken, men havde kun fået pungen med, da han løb ud af butikken. Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, 185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Blå vindjakke, resten af påklædning ukendt.

Eftersættelse af brugsstålet bil, Hørsholm, Allerød, Rudersdal, Lyngby, Charlottenlund. Tidspunkt: 16/11-2016. Kl. 0201 traf en patrulje i Hørsholm en brugsstjålet Ford Galaxy, som ikke ønskede at standse på patruljebilens tegn, hvorefter den forsøgte at stikke af.
Eftersættelsen foregik fra Isterødvej, via Sjælsmarkvej, Kongevejen, Nymøllevej, Hillerød-motorvejen, Farum, Bistrupvej, Vasevej, Birkerød Kongevej, Ravnsnæsvej, Rungstedvej, Rungsted Strandvej, og videre ad Strandvejen til Bernstorffsvej, hvor den endte med at den stjålne bil påkørte en patruljevogn, der holdt stille på stedet. Der blev kørt med mange overtrædelser af færdselsloven bl.a. mange hastighedsovertrædelser.

En passager i bilen, en 20 årig mand fra Søborg, blev anholdt på stedet, medens føreren, måtte eftersættes og anholdes af en politihund. Føreren er en 29 årig mand fra Frederiksberg. Føreren blev skønnet påvirket af spiritus og narko, hvorfor der blev udtaget prøver til konstatering af dette. Han blev endvidere sigtet for kørsel i frakendelsestiden, ligesom han blev fundet i besiddelse af narko.

Færdselsuheld, Lyngby. Tidspunkt: 12/11-2016. Kl. 1745 anmeldtes fra Lyngby omfartsvej, at der var sket et uheld på stedet.

Part 1, personbil ført af en 60 årig mand fra København, kørte på vejen mod nord og mistede af ukendte årsager herredømmet over bilen, der kørte ind over midterrabatten og påkørte en lygtepæl. Føreren erklæret død. Vejen spærret i nogle timer.