Eremitageløbet er en tilbagevendende folkefest af de helt store. Flere end 19.000 løbere deltager i arrangementet og lige så mange tilskuere ventes at møde op i Dyrehaven.

Det store arrangement indebærer, at trafikken må lægges om flere steder.

Det anbefales at finde alternative ruter, hvis man har ærinder i Hjortekær, Fortunen, Lundtofte,  eller i nærheden af DTU søndag den 9. oktober 2016.

Mange veje lukkes midlertidigt, og der etableres midlertidige parkerings- og andre færdselsrestriktioner i Hjortekær, Fortunen, Lundtofte, DTU området mellem klokken 04.00 og 15.00, efter aftale med politiet.

Desuden er der mange fodgængere i områderne, bl.a. fordi der er 6.000 parkeringspladser ved DTU, og dem, der parkerer ved DTU, går til start- og mål området i Dyrehaven, som er i nærheden af Ved Fortunen.

Der forventes tæt trafik kl. 08.00 – 11.00 i området. Hvis du anvender Helsingørmotorvejen, følg anvisningerne via Vejdirektoratets dynamiske skiltning.

Lundtoftegårdsvej er ensrettet mod nord på strækningen Klampenborgvej til Anker Engelunds Vej.

Vejen fra Hjortekærsområdet til Rådvad, Svenskevej, samt Lundtoftevej mellem Hjortekærsvej og Svenskevej er lukket kl. 9.00 – 13.00

Beboer i Hjortekærområdet har adgang til området via Fortunparken.

Derfor bør du regne med lidt længere transporttid på og omkring Hjortekærsområdet, Fortunen, Lundtofte (DTU), og især disse veje: Anker Engelunds Vej, Klampenborgvej,  Lundtoftegårdsvej, Lundtoftevej, Rævehøjvej, Skovbrynet og Helsingørmotorvej søndag den 9. oktober 2016. Der kan være flere veje end dem nævnte på denne liste, der er midlertidigt afspærret eller ensrettet, og der tages forbehold for andre veje og steder, som ikke er nævnte.

Ambulancer, beredskab og hjemmepleje kan komme frem. Diverse buslinjer er omlagt

eremitageloebet-2eremitageloebet-3