Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Brand, Virum.
Tidspunkt: 06/06-2016

Kl. 1918 anmeldtes brand i et rækkehus på Gyvelholm.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor ilden blev slukket i køkkenet, hvor en tændt brødrister skønnes at være årsag til branden. Køkkenet brandskadet.

Færdselsuheld, Lyngby.
Tidspunkt: 06/06-2016

Kl. 2045 anmeldtes et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej.

Part 1, personbil formodet ført af en 18 årig mand fra Holte, kørte med flere passagerer på vejen mod syd, hvor herredømmet blev mistet og bilen påkørte et autoværn og snurrede rundt. Flere personer løbet fra stedet. Ingen personskader, men sagen efterforskes.

Tricktyveri, Virum.
Tidspunkt: 01/06-2016

Kl. 1013 anmeldte en 77 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked på Kongevejen var kommet ud på vejen, hvor en mand rettede henvendelse og bad hende om at skrive navnet på en læge på en medbragt avis. Kort efter opdagede hun, at hendes dankort var stjålet fra pungen i hendes taske, hvorfor hun råbte manden an, der dog forsvandt.

Brand i villa, Lyngby.
Tidspunkt: 01/06-2016

Kl. 1424 anmeldtes brand i taget på en villa på Skolevænget.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor der blev sørget for evakuering af en beboer, medens der skete afspærringer i området for at sikre brandvæsenets arbejdsro.

Ilden slukket og brandårsagen skønnes at være en kort slutning i solcelleanlæg på taget. Dette undersøges.

Brand, Virum.
Tidspunkt: 01/06-2016

Kl. 2035 anmeldtes ild i en garage på Kollemosevej.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor ilden blev slukket. Brandårsagen var uhensigtsmæssig brug af ukrudtsbrænder. Brugeren blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Tricktyveri, Lyngby.
Tidspunkt: 30/05-2016

Kl. 1446 anmeldte en 69 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked på Sorgenfrigårdsvej, hvor hun havde betalt med dankort, cyklede til sin bopæl på Bauneporten. Der rettede A henvendelse til hende og spurgte vej mod Køge, idet han viste et kort frem.

Senere opdagede kvinden, at hendes dankort var stjålet og at der var sket hævninger af et større beløb på kontoen.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 45-55 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Skaldet, Talte: Engelsk, Iført: Mørke bukser og lyseblå skjorte/ T-shirt. Bar sorte briller, Medbragte: Danmarkskort, skriveblok og beige rygsæk.