Affaldsbeholder

Her i Lyngby er der mange gode muligheder for at aflevere din gamle elektronik til genbrug. På for eksempel genbrugsstationen på Firskovvej 9, har du mulighed for at aflevere alle typer affald undtagen dagrenovation, dermed kan du sagtens aflevere din elektronik der. Genbrugsstationen har åben alle ugens dage fra 8-17, også søndag og helligdage.

Du har også mulighed for både at aflevere din elektronik ved dagrenovationen i en klar frysepose ovenpå skraldespanden og ved at lægge det til storskrald. Der skal det bare tydeligt være markeret hvad der er hvad.

Ved de fleste glascontainere rundt omkring i Lyngby er der opstillet batteribokse. Dermed kan du hvis du alligevel skal ned og handle tage batterier med dig og aflevere det på vejen.
Der findes forskellige genbrugsforretninger i Lyngby. Disse tager imod din elektronik der ikke er gået i stykker. De bliver især glad for legetøj, konsoller, lamper og meget andet.

Hvis du i stedet ønsker at sælge din elektronik er DBA.dk, Guloggratis.dk og Facebook-sider et godt sted at starte. På Facebook findes der både salgssider og “købssider” for Lyngby og omegn. En side hedder eksempelvis “Køb salg og bytte i Lyngby og omegn”.

Elektronikfirmaet Mytrendyphone.dk har lavet en infografik som har fokus på genbrug af elektronik og hvor skadeligt det er for miljøet, hvis ikke man genbruger. MyTrendyPhone går meget op i miljøet og ønsker at gøre mere opmærksom på hvor simpelt og let det faktisk er at aflevere elektronikken uden at det skal koste dig hverken tid eller penge. Du kan se infografikken nedenfor.

Elektronisk affald