Tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen kommer til Lyngby den 7. juni for at give inspiration og gode ideer til det frivillige arbejde, der ligger i krydsfeltet mellem den indsats, som det offentlige yder, og det, som borgerne kan tilbyde.

Det frivillige arbejde kan f.eks. dreje sig om kriminalitetsforebyggelse eller om at være besøgsven til syge og ensomme eller voksenven til udsatte børn og unge. Det kan også dreje sig om motionsture, spejderarbejde eller om at arrangerer fester og udflugter til beboerne på plejehjem og bosteder.

Lyngby-Taarbæk kommune vedtog for tre år siden en plan for Frivillighed og Medborgerskab, og erfaringerne har været så positive, at man nu vil fortsætte arbejdet med en ny handlingsplan for de kommende år.

Seminaret finder sted den 7. juni kl. 17.30-19.00 i Idrætsbyen. Tilmelding kan ske på mail: frivillig@ltk.dk senest den 5. juni.

Del på de sociale medier