Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet 180516-250516.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-lyngby.dk

Tyveri, Virum.
Tidspunkt: 24/05-2016

Kl. 1007 anmeldte en 84 årig kvinde fra byen, at hun havde været udsat for tyveri i Geelskovparken, da hun gik og pludseligt blev omringet af to kvinder, og hvor der opstod nogen tumult. Under dette fik hun revet sin guldhalskæde af og de to kvinder forsvandt i en blå bil.

Kvinderne beskrives som:

A og B: kvinder, østeuropæisk af udseende, ca. 170 cm høje, alm. af bygning, langt sort hår, iført kjoler i stærke farver.

Færdselsuheld, Lyngby.
Tidspunkt: 24/05-2016

Kl. 1431 anmeldtes et færdselsuheld i krydset mellem Jægersborgvej og motorvejsafkørselen.

Part 1, varebil ført af en 41 årig mand fra Frederiksberg, kørte på Jægersborgvej mod øst og ud i krydset for rødt lys, hvorved der skete sammenstød med part 2, personbil ført af en 45 årig kvinde fra Solrød, der var i færd med at svinge til venstre fra afkørslen.

Ingen personskade men betydelige materielle skader.

Røveri, Lyngby.
Tidspunkt: 18/05-2016

Kl. 0420 anmeldte en 32 årig mandligt avisbud, at han under sin rute på Ulrikkenborg Plads, var blevet passet op af tre unge personer, der havde slået ham og efterfølgende havde stjålet hans knallert.

Gerningsmændene beskrives som:

A, B og C: mænd, Arabiske af udseende, ca. 20 år, ca. 170 cm høj, to almindelige af bygning og en fed. Ingen oplysninger om tøj.


Del på de sociale medier