Vin, mad, festival og saltkringler oplever man ikke i Tyskland uden også at stifte bekendskab med det ægte tyrolerkostume, og sådan vil det naturligvis også være til Frilandsmuseets Restaurants første vinaften med temaet Tyskland.

Lokale, værtinder, mad og stemning vil helt igennem være tysk, ligesom vi skal stifte bekendskab med den fremragende Franken vin fra Hans Wirschings Vinhus.

Kom og deltag – smag på varerne – nyd stemningen.
Der er allerede solgt mange billetter, så tøv ikke for længe med at beslutte dig.

På gensyn
Birgit Hald

TYSK TEMA-AFTEN MED VINSMAGNING & SELSKABSMENU

Frilandsmuseets Restaurant inviterer til TEMA-aften om Tyskland. Vi skal opleve en aften i et festklædt lokale med stemning af vinfestival, spændende tysk mad og ikke mindst stifte bekendtskab med dejlige tyske vine fra HANS WIRSCHINGs VINHUS.

Vibeke Wibroe, der importerer disse dejlige vine, vil fortælle om gården, vinene og familien.

Yves Carle, der i mere end 25 år har komponeret, produceret og serveret de mest fremragende og spændende retter i Frilandsmuseets Restaurant, vil også denne aften byde på en særlig 2 retters menu som indgår i det tyske tema.

Birgit Hald, der arrangerer Saloner på Frilandsmuseets Restaurant, vil sammen med Vibeke Wibroe være jeres værtinde hele aftenen og hygge om jer i en stemning af vinfestival, samtale og dejlig musik.

Program: Velkomstdrik – Foredrag – Middag – Vinsmagning

Herefter hygge og mulighed for bestilling af vinene til særpris.

FREDAG DEN 11. JUNI 2021 KL. 18.00 – 22.00
LOKATION: FRILANDSMUSEETS RESTAURANT – KGS. LYNGBY

LÆS MERE