Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Lyngby-Taarbæk Kommune i tidsrummet Mar 05, 2018-Mar 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fire unge taget for butikstyveri
Kgs. Lyngby: Tre drenge og en pige i alderen blev mandag eftermiddag omkring klokken 14.35 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. De fire havde stjålet stjålet tøj til en værdi på ca. 1200 kroner.

Laboratorieglas eksploderede
Kgs. Lyngby: En 29-årig kvinde blev onsdag formiddag kørt på skadestuen efter et glas var eksploderet under noget laboratoriearbejde. Uheldet skete klokken 11.15, da kvinden var i gang med en bakteriedyrkning i en ca. 500 ml stor glasbeholder, som netop havde været i mikro-ovnen. Kvinden blev ramt i ansigtet og på arme af glasstykker, men der er umiddelbart ikke sket nogen øjenskade.

Navigationsanlæg stjålet fra bil
Gentofte/Kgs. Lyngby: Fra en personbil, som holdt parkeret i en indkørsel på Herredsvej i Gentofte, er der i tidsrummet mandag aften klokken 19.30 til torsdag morgen klokken 06.30 stjålet et indbygget navigationsindlæg. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en den forreste rude i højre side af bilen. Også en bil, som holdt på Fortunvænget, har været udsat for indbrud. Her er der også stjålet et indbygget navigationsanlæg. Dette tyveri er sket mellem mandag aften kl okken 20 og tirsdag morgen klokken 08, og her har tyven knust den bageste siderude i bilens passagerside.

Ung butikstyv på spil
Kgs. Lyngby: En 13-årig pige fra Virum blev mandag eftermiddag klokken 15.58 taget for butikstyveri i en tøjforretning i Lyngby Storcenter, hvor hun havde taget en taske, skjorte, jakke og en nederdel uden at betale.

Mand fængslet for vold
Lyngby: En 18-årig mand fra Hvidovre er lørdag blevet varetægtsfængslet i 13 dage for vold mod en 17-årig mand. Episoden skete natten til lørdag klokken 02.53 på Fyrhørvej, hvor den 18-årige slog den 17-årige i hovedet med en flaske og trampede ham efterfølgende i hovedet.

Stjal B&O-anlæg fra kælderrum
Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag opdagede indehaveren af et kælderrum på Nørgaardsvej, at der havde været ubudne gæster. Hængelåsen til kælderrummet var blevet fjernet og fra rummet var der stjålet et B&O Beocenter med tilhørende fjernbetjening samt to højtalere. Desuden var der stjålet en trolley og en taske. Indbruddet er sket i dagene fra lørdag den 24. februar til søndag den 4. marts.